Manó 2- gazdis

Manó 2- gazdis

Manò egy 7èves kan hegylakò.
Àllatvèdő kollègina mentette a második gazdijàtòl, aki egy idős nèni volt ès nem foglalkozott a kutyàval, sőt teher volt szàmàra.  Azon felül, hogy el volt hanyagolva, a jelek szerint bàntalmazhattàk is, aminek tipikus jeleit mutatja, inkàbb fèlelem agressziò formàjàban bizonyos szituàciòkban.          Kerti kutya volt, sosem volt vele igazàn foglalkozva…ìgy hosszù ùt àll előtte viselkedèsileg. A szemei katasztròfa àllapotban vannak, amint a kèpen is làthatjàtok. Szakrendelèsre is el fogjuk vinni, amint Timi doki nèni ellàtta a szokàsos mòdon.

2018.08.02.

WRH Manò tegnap jàrt Timi doki nèninèl. Ilyen csùnya szem alatti bőrt mèg nem làttunk…olyannyira fàjdalmas volt neki, hogy be kellett bòdìtani a tisztìtàshoz. ? Mindkèt szemèn alacsony a könnytermelès, de nem nulla. Termèszetesen szemèszetre is elvisszük majd. Szìvfèreg tesztje negatìv, alapvetően egèszsèges is. ? Tovàbbra is ideiglenes befogadòt keresünk szàmàra!

2018.09.24.

Manó szeme nagyon szépen javul! Messze még a tökéletes, de már klasszisokkal jobb állapotban van, mint amikor a WRH fedélzetére érkezett. ?

2018.12.30.

WRH Manó az újévet ideiglenes szüleivel a horvát tengerparton várja. Fene a jó dolgát. ?

2019.01.01.

Manó jól viselkedett a Horvátországi kiruccanás alatt, persze ebbe rengeteg munkaóra van. Szépen elfogadta ideiglenes tesójait, és hát mi tagadás imádom a kis paraszt stílusát. Hát maradjon….. Manga mostmár örökre az én kutyám marad !!! Gábor