Raul - R.I.P.

Raul – R.I.P.

Raul egy 9 éves, ivaros kan kutyus, aki a családi körülmények megváltozása miatt került a gondozásunkba.
Az állapota szörnyű, sajnos a félrekezelés és a szteroidozás mellett is így néz ki.
A héten átesik az általános állatorvosi viziten, utána többet tudunk majd mondani.
Természetesen vérvétel, allergia teszt is fog készülni – ez utóbbi a szteroidozás miatt majd csak 2 hónap múlva.
Raul hosszas rehabilitáció elébe néz, ami sokkal könnyebb lenne neki, ha családban tölthetné. Így Budapesten ideiglenes befogadót keresünk számára.
Eleinte fürdetésre, kenegetésre és a monodiéta szigorú betartására lesz szükség.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

2018.09.28.

WRH Raul egyre jobban van és a minap a ligetben sétált egyet. Az állapotáról:Mivel bekerülésekor szteroidot szedett, így nem tudtunk sajnos allergia tesztet csináltatni, de nagyon jól reagál a hipoallergén tápra, szebb a bőre. A májparaméterei nagyon magasak voltak a szteroid miatt, ezek mára szépen csökkentek a táplálékkiegészítőknek köszönhetően. Még nem tökéletes, de alakul. Reméljük hamarosan ivartalanítható állapotba kerül és kereshetjük neki is az álomgazdit!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

2018.10.20.

Sziasztok!?A nevem Raul és keresem az új családomat!

Egy életvidám,ugri-bugri 9 éves ,ivartalanított kisfiú vagyok. ? Imádok kertben lenni,??,bogarászni?,játszani⚽️,napozni☀️,szeretem a többi négylábú tappancsost,???(főleg azokat akik egymagasak velem, vagy kislànyok?☺️?) A legjobban azt imádom ha babáznak velem és cirogatnak!☺️ jah meg a hasamat is imádom!!!????A szemembe csepegtetni kell sokszor egy nap ,hogy ragyogó szemekkel nézhessek rád,és egy féle vitamint is eszek mindennap.?

2022.01.11.

A rossz hírek sora nem áll meg. ? Most Raul barátunkon a sor, tőle kell végső búcsút vennünk!Sajnos győzött a tüdőfibrózis!Hosszas betegséged során hősiesen harcoltál a gazdikkal együtt, de ez egy olyan kor, amit sajnos legyőzni nem lehet.Tudtuk, hogy ez az állapot nem tarthat örökké, és felkészít minket a percre, amire úgysem lehet eléggé felkészülni.Raul otthon örök álomra szenderült, mi ezt látjuk, de hisszük, hogy mostmár boldogan, tiszta tüdővel rója a köröket a többi mentett égi hegylakó társaságában!Ég veled Raul, legyen neked könnyű a föld!