Dominika - gazdis

Dominika – gazdis

WRH Dominika kb 6 éves leányka. Karcagi szaporítótól érkezett hozzánk Virginiával és Arizonával együtt. Ő is félős visszahúzódó, ami érthető is, hiszen még csak most kezd el ismerkedni a világgal. Hamarosan rájön majd, hogy biztonságban van és mindenki csak jót akar neki. Még nem szobatiszta és a pórázon való sétálás sem az igazi, de gyorsan meg fogja azt is tanulni.
Orvosi vizsgálaton kiderült, hogy egyértelműen bőrférges, ami sokkal rosszabbul hangzik mint amilyen valójában. Szívférgesség gyanúja is fennáll, arról majd a szívultrahang után többet tudunk mondani. Kezelését elkezdtük és reméljük olyan szépen alakul majd ahogy az lenni szokott.
Fülét neki is kezelni kell. Szőrét növesztjük.
Kicsit még kikupáljuk, de hamarosan ő is gazdikereső lesz.

2021.05.27.

Domi tegnap este jelenést tett Timi doktornéninél, mert lejárt a szívféreg kezelés utáni türelmi idő.És tádááámmm ???Negatív lett a teszt eredménye!!!Következő lépés az ivartalanítás lesz, jövő hónap vége felé erre sort is fogunk keríteni.Nagyon ügyes vagy Domi, így tovább! ?

2021.06.25.

Dominika fantázianévre hallgató, frissen ivartalanított állólámpák érkeztek az IKEA polcaira. ?

2021.07.18.

Hogy kicsoda is Dominika!?Aki követi az oldalt ismerheti, milyen bámulatosan tudja változtatni az alakját!Először szapis kutya képében láthattuk Őt, aztán autót kergető fenevadként, utólag pedig Ikeás állólámpaként mutatta meg magát.Most pedig gazdis kutya képében tündököl, ahogy feszít a kanapén Wrh Whitey, és a Gazdi társaságában!Reméljük ez már örökre igy is marad!Sok-sok boldogságot, és sok hosszú együtt töltött éveket kívánunk nektek! ???