Bell - gazdis

Bell – gazdis

Bell egy fiatal, egyelőre ivaros szuka, aki szaporítós háttérrel rendelkezik (Karcag). Igazán szörnyű állapotban van, a bőre, a füle, az emlői… Ki tudja még mi derül ki az állatorvosi vizsgálaton. Erre a jövő héten tudunk sort keríteni. Addig is kozmetika, alapos tisztítás vár rá. Eddig kihasználták a kis testét, de most már biztonságban van és csak a jó vár rá! Mindent megteszünk érte.

2020.01.30.

Wrh Bell rehabilitációja is szépen halad. Ő Timi doki néni aktuális kedvence, egy tündéri pici lány. A bőre nagyon csúnya volt de már hat a monodiéta a gyógyszerek és a többi kezelés. Mindig éhes és kíváncsi. ❤️❤️❤️

2020.05.14.

Sokak kedvence Bell, pontosabban ahogy a gazdijelőltek hívják Bello a kis miniwestie tegnap átesett az ivartalanításon. Minden rendben zajlott, reggel már jóízűen befalta az abrakot, persze most úgy rakták elé, nem kelett csokinyuszira vadásznia. ?

2020.06.10.

Egy szuper hírrel még adósok vagyunk, Bellecske a varratszedést követően hivatalosan is Wrh Ariel tesója, és egyben füle is lett. Nagyon sok-sok boldogságot kívánunk nekik. ❤

2022.07.28.

A gazdi osztotta meg velünk boldogságukat és kedvenc fotóját, ami magáért beszél😍! “Igazán szerencsés szösz gazdik vagyunk, hiszen két mentett kanapékirálynővel élünk együtt. Első kutyusunk, WRH Ariel 6 éve már, hogy 8 évesen, félénken és megviselve hozzánk költözött, majd egy szempillantás alatt változott szerető, szeretett családtaggá. Az öreglány első ránézésre egész nap lustálkodik, de valójában erőt gyűjt, hogy korát meghazudtolva kiugorjon a kádból még habosan, meneküljön a hajszárító elől vagy éppen pattogatott kukoricát csenjen. Kutyatesójával, WRH Bell-el 2 éve találkoztunk egy WRH sétán, ahol már a gyülekező helyszínén rabul ejtett bennünket és azóta sem enged. Nála kedvesebb, hízelgőbb pusziosztót még nem hordott hátán a Föld, még a futárok/postások is előre köszönnek neki. De ez minket már nem téveszt meg, a kis sunyi mindenre azt hiszi, hogy az övé a kávéhabtól, a baba játékain át, a párnákig. Különböznek, mégis egyformák: imádnak enni, aludni, autózni, napozni, napozás után hűsölni, összebújni, simogattatni magukat naphosszat. Sajnos voltak nehezebb időszakaink, amikor egyszer-egyszer mindketten kórházba kerültek, de TDN folyamatos ellenőrzésének hála egészségesek. Nincs is ennél szebb ajándék, mint látni honnan hova jutottak és, hogy már mennyire boldogok. Köszönjük Nektek őket!”