Lucky 2 - gazdis

Lucky 2 – gazdis

Legújabb mentvényünk WRH Lucky. Sajnos ahogy a képeken látjátok ő is hosszabb rehabilitáció elé néz majd. Egy vidéken élő állatvédő hölgy keresett meg minket, hogy egy elhanyagolt szösznek szüksége lenne a segítségünkre. Természetesen nem mondtunk nemet és még aznap ideiglenes befogadónkhoz költözött. Köszönjük Anikónak, hogy nem ment el mellette, elhozta és még anyagilag is támogatta Luckyt.? Szerintünk sokan csodálkozni fogtok, ha megtudjátok, hogy ez a drága kis kutyus eddig gazdás volt, családban élt. Hogy hogy juthatott ilyen állapotba nem tudjuk, de nem is fontos már. A lényeg, hogy már jó helyen van és mindent megteszünk azért, hogy megérdemelt pompájában ragyogjon. Túl van az első orvosi vizsgálaton. A súlyos, elhanyagolt allergiás bőrgyulladását kezelésbe vettük. Szigorú monodiátát tartunk, kap gyógyszereket, vitaminokat, probiotikumot és 3 naponta fürdetjük, hogy enyhítsük a véget nem érő viszketegségét, fájdalmát. Szemeit is kezeljük, hogy javítsunk a szemszárazságán. A vérvétel eredményére még várunk, reméljük ott minden rendben lesz. Viszont nagyon jó hír, hogy nem szívférges!?
WRH Lucky 4 éves fiúcska. Nagyon jó kutyus.❤️ Biztos, hogy nem a legjobban érzi ilyen állapotban magát, de még így is jön, csóvál és örül folyamatosan. Örül mindennek, örül a jó szónak, a simogatásnak, a sétának. Még a fürdetésnek is pedig az még nem eshet túl jól az irritált bőrének.
Megígértük neki, hogy hamar helyre hozzuk a bundáját és megtaláljuk neki a legjobb gazdit a világon, aki soha többé nem hanyagolja el és szeretni fogja élete végéig. Reméljük sikerülni fog.
Üdv a fedélzeten Lucky!?

2020.09.25.

WRH Lucky bekerülésekor súlyos, elhanyagolt allergiáját le sem tagadhatta volna. Szőre sok helyen kihullott, bőre gyulladt, fekete, ragacsos volt és minden csak nem virág illatú. 1 hónap telt el és dokinéni a mai kontrollon nagyon megdicsérte Őt. ??Utasításait szigorúan betartottuk és jelenthetjük, hogy mára elkezdett tollasodni a kis Drága. Ugye már most milyen szépséges ez az ifjú úr?? Persze messze még a vége, de sikerülni fog. Egyenlőre még csinosodik, erősödik és vár rá egy ivartalanítás is csak utána lesz gazdikereső.

2020.10.29.

Wrh Lucky ma kontrollon járt Timi dokinéninél. Nagyon szépen javul a bőre, igazi szőrmòk lett belőle ? Zöld utat kapott az ivartalanìtáshoz ? Hamarosan átesik rajta és miután felépül, neki is megkeressük az Igazit ❤

2020.12.02.

Lucky hírek:Nézzétek, micsoda szőrmók kislegény!Allergiás tünetei 3 hónap alatt jelentős javulást mutatnak. A minőségi tápláléknak, a megfelelő gyógyszereknek és TDN által előírt gondozásnak köszönhetően gyönyörűen kiszőrösödött, bőre is sokkal szebb, így a napokban már az Ő ivartalanítása is megtörtént. Előtte azonban Ágota a Mimózában, csinos kutyussá varázsolta.Gyógyszereit megpróbáljuk minimálisra csökkenteni.Kedves gazdijelöltek, lassan lehet tolongani ezért a kedves legénykéért!

2020,12,23,

WRH Luckynak csodaszép Karácsonya lesz.? Végre Ő is családban ünnepelhet már. Súlyos allergiás bőrgyulladással, szőrhiányosan került a gondozásunkba. 4 hónapos rehabilitáció után, gyönyörű bundában várja a Jézuskát a gazdival. Minden kutyus különleges, de Lucky egy igazi gyöngyszem.❤ Aranyos, kedves, okos és nagggyon terrier. ?Három gazdája volt már mire hozzánk került, de mégsem csalódott az emberekben. Mindig örül, vidám és lesi a gazdi minden mozdulatát. Igazi városi huligán lett 2 cica tesóval. Kapcsolatuk még nem felhőtlen, de jó úton haladnak. ?Ezek a pillanatok számunkra is felejthetetlenek! Mindegyik kis Maki elvisz egy darabot a szívünkből, de fantasztikus érzés tudni, hogy ismét egy szuper páros született. Köszönjük ! Legyetek nagyon boldogok!?