Norma - R.I.P.

Norma – R.I.P.

Normát Tata környékén valószínűleg kitették az út szélére, soványan, elhanyagoltan…majd valaki elütötte…majd ott hagyták magára az út szélén. Szerencsére egy állatbarát arra járt és azonnal kórházba szállította a sokkos kis manót. A hátsó lába súlyosan sérült, az első napokban nehezen lélegzett, sokkja lassan múlt el. A WRH gondozásába kerül, hogy szerető, családi környezetben gyógyulgasson. Hosszú rehabilitáció elé néz. Folyamatosan érkezünk majd a hírekkel vele kapcsolatban.

2012.06.05.

Köszönöm az aggódást és a sok segítsèget mindenkinek! Minden rendben már gyógyul a làbam. Nagyon kedves volt a doktor bàcsi ès minden asszisztens. Én pedig mindent szó nèlkül tűrtem! Ja! És nekem nunim van az előzetes információk ellenére!!! 🙂

2012.07.10.

Norma sebesült lába mára szépen javult, majdnem teljesen gyógyult, köszönhetően a kétnapi kötözéseknek és a gyógyszeres kezelésnek. Azonban sajnos a másik lábát nagyon fájlalta a napokban, így kivizsgálta őt ortopéd szakorvosunk és meg is állapította, hogy a combcsontja nincsen a helyén. A komoly sebészeti beavatkozást ő végezte; szerencsére sikeresen, amit a műtét utáni röntgenfelvétel igazolt.

2012.08.22.

Norma rehabilitációja szerencsésen befejeződött, lábsérülése meggyógyult, csípőműtétjéből felépült és egészségesen várja az igazi gazdi jelentkezését! Kedves, szeretetre méltó kis hölgy, azonban makacs és féltékeny típus így egy határozott, következetes gazdit keresünk számára. Szobatiszta, lakásban is tartható, kertes házba kizárólag bejárással ajánljuk.

2013.01.06.

Norma gazdára talált. 🙂

2022.02.15.

Norma is itt hagyott minket, sajnos már az égi hegylakók táborát erősíti.