Csepke - R.I.P.

Csepke – R.I.P.

Csepke 01.20-án érkezett a WRH gondozásába Karcagról. Szaporítós háttérrel rendelkező kan kutyus. 10 éves ivaros kan kutya. Sajnos az egyik heréje daganatos, a másik teljesen el van sorvadva. Ezen kívül teljesen egészséges szerencsére. Kapott egy veszettség oltást is gyorsan. Szívféreg tesztje negatív.

2017.02.01.

Csepkének tegnap elég mozgalmas napja volt. Először is kozmetikában járt. Megfürdették és westie fazont adtak neki :). Utána a Minivet Állatorvosi Rendelőben járt ivartalanításon. Egy fogát sajnos ki kellett húzni, na meg találtak egy tokálszt is a szájában :O . Amúgy jól viselte, minden rendben zajlott :). És a nap csúcspontja, hogy szerencsére ő is ideiglenes befogadókhoz tudott költözni. Köszönjük nekik <3 Ott megismerkedett az iditesókkal, az új környezettel. Kicsit bátortalan volt az elején, de azért szépen lassan nyílik majd 🙂  

2017.02.09.

A korához képest aktív, jó kondiban van már. Iszonyatosan szeretet éhes, annyira hogy egy simogatásért félre löki a többieket és még az ételt is ott hagyja. A száraz tápot nehezen eszi mert nehezen rág, kicsit féloldalasan.. Mi most főtt ételen és nedves tápon tartjuk. Szoba tiszta, jelez ha menni akar bár most beállt a napi három levitelre. Iditesókat imádja. Ivaros, főleg kanokkal nehezen jön ki, morog. Pórázon fél a többi kutyától, ideges lesz és morog, ha közel jönnek ugrik. Most szoktatjuk hozzá, hogy menjen közelebb és szagolja meg a másikat mielőtt ráugrik. Ez úgy tűnik hogy jó módszer. Ha a póráz lekerül akkor minden oké, jógyerek :).  Hallgat a nevére, de annyira nem törődtek vele, hogy nagyon türelmesen kell tanítani még alap dolgokra is. Szereti lent hallatni a hangját, Nagyon fél a piaszagú koszos emberektől, remegni kezd, nagyon ideges lesz.Olyan család mellé ajánlanám ahol nincs ivaros kutya de van idő szeretni és tanítani. Gyorsan tanul. Lakásban teljesen nyugodt. Játékot kezdeményez.  

2017.02.15.

Csepke túl van a varratszedésen, kapott oltást is :).

2017.02.16.

Csepke vagyok! Azért írok mert rengeteg új dolog történt velem.
Idiék nagyon dicsérnek mert már megeszem amit a tálamba tesznek. Jó hát nehéz elhinni, hogy ez mind az enyém és még kapok másnap is. Idianyu finomakat főz. Kapok sok husit , zöldséget. A rízst annyira nem szeretem de ha tésztát kapok azt igen. Megint sokat fejlődtem , tanultam. Már csak picit morgok ha ivaros kannal találkozom és mióta tudom hogy csak szagolgatjuk egynást nem félek. A héten már játszottam is eggyel! Annyira okos vagyok, hogy póráz nélkül sétálok és ha a nevemet hallom azonnal visszajövök. Megsúgom hogy nagy kedvemcem lett a pocak simi. Nem szeretem ha idiapu elmegy de azt mondta, hogy valakinek meg kell keresni a husira valót. Így hát csak picit sírok de tudom, hogy visszajön.
Megtudtam, hogy gazdiketeső lettem. Tudom ez azt jelenti, hogy nekem is lesz majd saját családom. Remélem nagyon hamar!!! Ma egy fura helyen jártam mert idianyu szerint egy ilyen legénynek kijár ,hogy szép legyen! Köszönöm az új frizurát Áginak a Professzőr kutyakozmetikában. Nagyon kedves volt velem. Mára ennyi. Drukkoljatok ,hogy legyen gazdim. Még jelentkezem. Nozi puszi.  

2017.05.02.

Hétvégén megvolt a nagy találkozó a gazdijelöltjeimmel. Minden szuper volt, ha minden jól megy hétvégén próbahétvégézünk.
Köszönöm az eddigi drukkokat, azt hiszem lassan révbe érek én is.  

2017.05.16.

Csepke GAZDIS. Hosszú várakozás után számára is eljött az igazi. Sok boldog közös éveket nektek.

2019.04.22.

WRH Csepke VRHban járt.

2021.07.31.

Szomorú híreket kaptunk, a mi kis kakukktojás Csepkénkről. ?“Mélységes fájdalommal tudatom a hírt Veletek, hogy szeretett kiskutyám Chappy, leánykori nevén WRH Cseppke 3 héttel ezelőtt, 2021.07.05.-én este örökre itt hagyott bennünket.”Szeretnénk megosztani veletek, amit a gazdik írtak erről a csodakutyáról. ❤ Sok erőt kívánunk! “Chappy ízig vérig igazi felföldi négylábú volt, a nagy ölbemászó, akit még az is szerette, aki fél a kutyáktól. Egy kölyökképű vén trotty volt, mindig meglepődtek a korán, de aztán amikor mellettem ácsorogva megmorogta a kis izgága kajla kutyákat, akkor rögtön leesett mindenkinek, hogy itt egy matuzsálemről van szó. Chappy inkább az emberek társaságát kereste, mint a kutyákét, szocializáltságának egyik legszebb hatása, hogy munkahelyem a Budapest Bank az ő jó példájának hatására vált kutyabarát munkahellyé.Úgy gondolom az a kevés kis idő, mit velünk töltött is csodálatosan telt neki, hű társ volt a kalandos életemben. Látta a tengert, megnéztünk számtalan napfelkeltét, túrázott a teliholdban, játszott békákkal és kergettünk szarvasokat, süllyedt el hóban havas hegycsúcsokon és otthonosan mozgott a kocsmákban is. Évekig bliccelt a BKV-n és naponta csalt mosolyt az emberek arcára a biciklis kosarából nézelődve a pirosnál. Nagyon szerette az erdőt és a kalandokat, sose volt számára lehetetlen terep. A legmeredekebb domboldalakon is felküzdötte magát és mindig örült a kis dinka fejének, amikor valamilyen fejtörős terepen verekedte át magát. Nem volt olyan patak felett kidőlt farönk, ahova ne jött volna utánam és lustaságnak sose mutatta jelét. Borzasztóan cuki volt amikor elfáradt, olyankor ha megálltam fotózni, mindig túrt magának egy fészket az avarban és felrakta magát töltőre. WRH Hugóval első perctől kezdve egy furcsán tökéletes párost alkottak. Sose zavarták egymást, sose volt közöttük egy mordulás se és mindig fel tudták hergelni egymást, hogy ugassanak a semmibe. Nem szerette a vizet, de minden árokba bele kellett néznie és sose szeretett a földön aludni, mindig inkább a ruháimon vagy a cipőimen keresett helyet magának, ha nem otthon voltunk. Mindenki a csodájára járt, hogy milyen jól nevelt kutya, egy vakkantást nem engedett meg soha az utcán, póráz nélkül jött mellettem, bárhova is mentünk, az állatorvosok kedvence volt, egy szó nélkül tűrt minden vizsgálatot és beavatkozást. Nem volt séta, aminek ne örült volna és nem volt zöldség, amit ne nyammogott volna el szívesen nasinak. A paprika és az uborka volt a kedvence. A legnehezebb pillanatokban volt mellettem és nagyon-nagyon sokat köszönhetek neki a szeretetéért és hálájáért. Nagyon fog hiányozni, ahogy lépcsőzés előtt már emeli a bal mancsát, hogy vegyem fel, ahogy dobol a táskákon és dobozokon a farkával mikor húzom a cipőm és bele-bele csíp a lábamba, és legjobban az irdatlan büdös szája fog hiányozni, számomra az volt a legmegnyugtatóbb illat a világon. “