Jeremmy - gazdis

Jeremmy – gazdis

Jeremmy 8 hónapos kan, szaporítós háttérrel.
Nagyon félős, bocsánat, hogy élek típus, elképzelhető, hogy bántalmazott volt.  Szerencsére idi gazdija felé már kezd oldódni.  Más kutyákkal jól kijön, érti a jelzéseket.  Figyel, okos, nagyon hamar megtanulja, mit szabad és mit nem.  Hamarosan sort kerítünk az orvosi vizsgálatra, az eredményekkel jelentkezünk.  A kislegény RTG vizsgálata alapján a csípője fejlődési rendellenesség miatt nem tökéletes, nem tud ugrani felfele, ezt még ébren alaposabban megvizsgálják a jövő heti ivartalanítás alkalmával. Az állkapcsa pedig egy genetikai rendellenesség miatt vastagabb csontozatú, de ez nem okos semmilyen gondot, sem fájdalmat, sem kezelést nem igényel.  Egyelőre nagyon vakarózik, tápot váltottunk nála, rendszeresen fürdeti idi angyala.  Amúgy igazi kis cukorborsó, imádja a többi kutyust, nagyokat játszanak. Így biztosan kutyapajti mellé fogjuk csak örökbe adni.

2017.10.30.

Jeremmy szerencsère tùllett a kennelköhögèsen de a bőre/szőre nem szèp. ? Tàpot vàltunk nàla ès fürdetèsre ìtèltetett. ? Nemsokàra ivartalanìtàs vàr rà amikor az àllkapcsàt is megröntgenezik. Okos, szòfogadò legènyke.

2017.11.22.

Jeremmy tegnap túlesett az ivartalanításon a MiniVet Állatorvosi rendelőben. Szerencsére minden rendben volt a beavatozáskor.Dereka extrém helyzetekbe jelez fájdalmat, de nincs mit tenni vele, ízületvédő, porcerősítő kúrát kezdtünk nála.

2017.12.27.

WRH Jeremmy karácsony előtt próbaidőre gazdihoz költözött. Nagyon jól alakulnak a dolgok, tesója Marcipán is kedveli a kis hiperaktív legénykét. Az ideiglenes státusza azóta véglegessé avanzsálódott.

2018.07.20.

Ma meglàtogattuk Jeremmyt, aki màr Artùr nèven èli boldog èletèt. Hihetetlen cuki, pusziosztò, bùjòs, gyönyörű kismanòvà vàlt!