Liza 2 - R.I.P.

Liza 2 – R.I.P.

Liza egy 10 éves, törzskönyves – hivatalos nevén White Golden Twig Elizabeth-, ivartalan szuka kutyus.  Egyik kedves WRH rajongó segítette őt új családba, sajnos azonban az új gazdi életkörülményei is megváltoztak, így SOS segítségre volt szükség.  A lábán sajnos van egy seb, korábbi tüske szúrás lehetett, de nem gyógyul, fel kell majd nyitni és kipucolni.

2018.01.11.

Liza 2 baba státuszát is véglegesítettük ideiglenes befogadóinál. Sok jó lány, kis helyen is elfér! Nagyon sok boldogságot kívánunk! ❤

2021.11.21.

Péntek reggel edzés után egy üzenet várt a telefonomon.Gyöngyvér írt, semmi rosszra nem gondoltam hiszen, ha nem is napiszinten, de tartjuk a kapcsolatot.Szívenütött amit olvastam:„Szia! Ma reggel WRH Liza 2 átkelt a szívárványhídon”Ez a ritka mondatok egyike, ami után percekig nem tudok megszólalni.Bármelyikükről is legyen szó, rengeteg kép fut ilyenkor át az agyamon, és hát az érzések…Mikor először megláttam, mikor betettem az autóba, és elindultunk egy új élet felé, mikor megírtuk a szerződést, és elkészült a gazdisfotó, stb…De sajnos semmi sem tart örökké, mondja a közhely.Ez a mentettjeinknél sincs másképp, most a csupaszív, White Golden Twig Elizabethtől kell búcsúznunk!Köszönjük Gyöngyvérnek, és családjának, hogy a cukorbetegség okozta szövődmények ellenére hősiesen küzdöttek, és mindent megtettek, hogy komfortos, és boldog öregkora lehessen.Gyönyörű négy évet kapott tőletek!Te pedig kicsi Liza 2 legyél nagyon boldog a felhők felett, ég veled!„Legyen neked könnyű a föld”