Oscar 2 - gazdis

Oscar 2 – gazdis

Üdvözöljük a fedélzeten Oscár kutyust.
4 éves, egyelőre ivaros kan, akit egy családtól hoztunk el, akik idő hiányában nem tudtak vele foglalkozni.
Oscar amolyan magának való macsó legény, akinek eddig nevelésben, kapcsolatkialakításban nem volt része. Nála elsősorban a viselkedési rehabilitációra fogjuk a hangsúlyt helyezni.
Gyerekekkel kompatibilis és más kutyákkal is normális, de van mit csiszolni.

2018.01.24.

Ma Timi doki nèninèl jàrt kivizsgàlàson. Egèszsèges kis maki, szivfèreg tesztje negatìv, veszettsèg oltàsàt pòtoltuk. Kèt hèt mùlva mehet ivartalanìtàsra. Addig is a lelkèvel, viselkedèsèvel lesznek az idi angyalok elfoglalva. Nagyon nincs szocializàlva, sok helyzet ismeretlen szàmàra. De irtò cuki. ?

2018.02.09.

WRH Oscar ma esik àt az ivartalanìtàson az Aprò Mancs Àllatorvosi rendelőben. Remèljük minden simàn megy ès hamar felèpül.

2018.02.19.

Dràga kis Oscàrunk a hètvègèn gazdihoz költözött. Lelkesen vàrtàk az ùj csalàdtag èrkezèsèt ès mindenki nagyon boldog. ???Sok örömet kìvànunk ès hosszù boldog együtt töltött èveket!Kìvànjatok ti is pàr szòval nekik valami jòt. ?

2021.08.17.

Oscar bejelentkezikEzt a csodát nézzétek ?!Amikor Oszit több mint 3 éve leadta egy család, az egyik ok az volt, hogy a családtagokkal antiszociális, magának való kutya, aki ezért az udvaron éldegélt. Már a rehabilitációja alatt látszott, hogy ez közel sem így van.Most fantasztikus képeket és híreket kaptunk a gazdiktól Osziról, aki már Mandula névre hallgat.Lilláéknál a család szeme fénye, igazi turistakutya lett, mindene a természet, a víz, a hó és a kirándulás.Utána persze igazi Westie-hez méltóan bárhol, bármilyen pózban képes aludni.És ami fantasztikus, teljesen oda van a gyerekekért, minden babakocsit megszaglászik.Mesét néz, könyvet olvas, alszik Pannival, őrzi ha nem érzi jól magát. Ugye, milyen csodás kutya !!! De beszéljenek magukért a képek ???