Vidor - gazdis

Vidor – gazdis

Vidor, a 7 törpe egyik kan tagja decemberben került a gondozásunkba, szaporítós háttérrel rendelkezik.

7 év körüli, egyelőre ivaros kan kutyus.
Bekerülésekor nagyon elhanyagolt állapotban volt, a képek magukért beszélnek.
Igazi kis terrier, de némi megbeszélés után már meg lehetett vizsgálni.

Egészségügyi állapota:
Lábain allergiára utaló sebek vannak, sajnos nyalja is, így monodiétára váltottunk nála, némi apoquelre is szükség van.
Veszettség oltást kaphatott már.

A nagyobb probléma azonban az, hogy a szívféreg tesztje pozitítv lett. A protokoll szerint további vizsgálatokat végeztünk, és megkezdtük a kezelését. Most az immiticide injekció előtti doxiciclin kúra esedékes.

2019.04.06.

WRH Vidor a héten átesett a szívféreg kezelés következő fázisán, az immiticide injekciókon.Szerencsére minden rendben zajlott.Most nyugalomra van kötelezve és reméljük, hogy a kontroll teszt 6 hónap múlva már negatív eredményt fog mutatni.Jobbulást kívánunk neki ❤️❤️❤️

2019.07.27.

A 7 törpe tagja még mindig a gondozásunkban van, ugyanis szívféreg kezelés alatt áll. Doxycyclin kúrás kezelési módot választottunk nála. Emellett sajnos allergiás tünetei is vannak, ezt is próbáljuk uralni.

2019.10.14.

Na mi ez!?Igen, igen, ez egy negatív szívféreg teszt.Örömmel jelentjük, hogy a három szívférges törpe (Hapci, Kuka, Vidor) utolsó tagja is gyógyultnak van nyilvánítva.Köszönjük Dr. Laczkó Tímea doktornéninek, hogy szakértelmével, mindhárom hegylakót kigyógyította ebből a csúnya betegségből.

2019.12.27.

Igaz, hogy azt mondtuk Hapci az utolsó törpe aki gazdisodott, ez csak részben volt igaz, mert ugyan Vidornak már véglegesítve lett a státusza, de a gazdis képet csak most kaptuk meg. Így hivatalosan is be tudjuk jelenteni, hogy Vidor, becenevén “Vödör” ❤️ is szupergazdiiiiiiiis lett!Nagyon, nagyon sok boldog gazdis éveket kívánunk nekik! ?

2012.01.27.

Vidorról ezt a gyönyörű képet kaptuk.Jól van a kis törpe, az utóbbi időben, sok probléma volt a lábaival, valószínűleg toklászok mehettek a tappancsaiba a szaporítónál, és gennyeszákok alakultak ki, amik folyton felteltek és kifakadtak. A szuper Csilla doktornéninek, és a gazdik kitartásának köszönhetően úgy néz ki, hogy sikerült rendbetenni a praclijait.