Melanie - gazdis

Melanie – gazdis

Bemutatjuk nektek Melanie-t, az 5 év körüli szuka kutyust, akit a Ceglédi állatmenhely adott át gondozásunkba.
Szörnyen elhanyagolt állapotban volt, de sokkal aggasztóbbnak, tűnt hogy a lágyékához nem lehetett érni, mert visított, és odakapott, ami fájdalomra utalt. Ennek tükrében igyekeztünk Timi Dokinénihez, hogy lehető leghamarabb megejtettük az elsődleges orvosi vizsgálatot, ami alátámasztotta, hogy baj van. A diagnózis: mindkét oldali lágyéksérv.
Előrehaladott mivoltára, és a kizáródás veszélyére való tekintettel azonnali műtétre szorult.

Köszönjük az Aprómancs Állatorvosi rendelőnek, és azon belül is Kriszti doktornéninek, hogy azonnal vállalta a beavatkozást, és Szilvi asszisztensnek, aki megszabadította szörnyű rasztás bundakabátjától.
A műtét sikeres volt, viszont az altatás nagyon megviselte kicsi testét.
Ma reggelre már egész jól van, köszönet érte Nagyné Gödér Adriennek, aki gondoskodó szárnyai alá vette, és figyelt rá egész éjszaka.
A szemei is be vannak gyulladva a kezeletlen szárazszem betegségének köszönhetően, ennek kezelését megkezdtük.

2017.11.13.

Melanienak kérjük a drukkokat, mert sajnos a sejtésünk beigazolódott és a májparaméterei katasztrofálisak lettek. Az Apró Mancs Állatorvosi Rendelőbe költözik pár napra infúzió, antibiotikum, májvédő kúrára.Konzultálunk folyamatosan majd Kriszti doki nénivel az állapotáról. Reméljük a legjobbakat. ❤

2017.11.20.

Hàla az Aprò Mancsos gondoskodàsnak, kezelèsnek Melanie àllapota javult, a tegnapi vèrkèpe màr sokkal jobb! A màjvèdès folytatòdik termèszetesen. Ma szemèszeten is jàrt, a könnytermelèse konkrètan nulla, igy kètfèle cseppel elkezdtük kezelni, hogy beinduljon. Kèt hèt mùlva kontroll. Sajnos Melanie viselkedèse elèg bajos. Biztosan bàntalmaztàk, fèlelem agresszìv, ìgy tapasztalt ideiglenes befogadòt keresünk szàmàra, aki türelmes ès hagyja hogy bizalom alakuljon ki köztük mielőbb.

2018.01.02.

Örömmel adjuk hírül, hogy Melanie gazdihoz költözött! A kislány nagyon sokat fejlődött az utóbbi hetekben a Mimóza Kutyakozmetika és Napköziben, nagyon hálásak vagyunk a kitartó gondoskodásért.Nagyon sok boldogságot kívánunk Melanienak az új családjában! ❤