Jimbi - R.I.P.

Jimbi – R.I.P.

Jimbi 11.13-án érkezett a gondozásunkba, Budapestről. Előző családja költözés miatt mondott le róla, de sajnos nem jó helyre került, ahol pénzügyi gondok miatt került ilyen állapotba – a segítség előbb is jöhetett volna vagy kérhettek volna vagy… de a lényeg, hogy már jó kezekben van az öregúr.  2004-ben született, ivartalan kan, jelenleg mindössze 4.5 kilót nyom. Ehhez képest a vérképe jó, a májparaméterei kicsit eltérnek, így májvédőt kap majd. Lassú hízókúrán van. Szívféregtesztje negatív szerencsére.

2017.12.19.

Jimbi ideiglenes gazdijai annyira megszerették az öregurat, hogy úgy döntöttek, örökbefogadják. Péntek óta Jimbi Úr hivatalosan is gazdis kutyus.SOk boldogságot kívánunk!

2018.02.11.

Sziasztok Jimbi vagyok! 2 hónapja költöztem az új csaladomhoz! Nagyon könnyen beilleszkedtem, mert a 2 tesó is befogadott..nagyon jól érzem magam itt mert a hasamat mindig tele tömhetem sok finomsággal ? Kényeztetnek a gazdik,így sikerült is összeszednem magam testileg és lelkileg is, igaz még egy kicsit harapós vagyok mert azért a bizalom megszerzése nálam hosszabb folyamat de napról napra egyre közelebb engedem magamhoz a Gazdikat ? Lassan 14 éves meglett Úr vagyok, de azért a játékban még mindig benne vagyok a fiatalabb pajtimmal ? Remélem örültök hogy hallotok rólam, majd időnként azért jelentkezek hogy mi a helyzet velem ☺️ Puszi pacsi Jimbi Úr

2018.05.21.

Ma kaptuk a szomorù hìrt, hogy WRH Jimbivel eggyel több csillag ragyog az ègen. Sajnos nem jutott neki hosszù gazdis èlet, de az annàl boldogabb volt szàmàra. Fuss boldogan a felhők felett kis hős Jimbi. Örökkè a szìvünkben èlsz!