Puszedli - R.I.P.

Puszedli – R.I.P.

Puszedli vagyok, 8 éves hiper nyugodt Westie lány.
Nem látok, ezért picit bizonytalankodom és lassan közlekedek, de ha kiismerem a birodalmam, akkor ez már nem okoz gondot. Napi szinten kell szemcseppet kapnom, hogy az igéző tekintetem megmaradjon ?Aranyos, kedves, csendes kutyuska vagyok hatalmas szívvel. Olyan ” bocsi, hogy élek” típus. A szobatisztaság nagyon jól megy, viszont a sétálást még gyakorolnom kell, mert nem tudom mi értelme, hogy oda – vissza baktatunk. ? Sajnos a szívféreg tesztem pozitív lett ezért gazdihoz egyenlőre csak ideiglenes szerződéssel költözhetek, de amint meggyógyulok és az ivartalanításon is átesem, véglegesítjük a kapcsolatunkat. ? Természetesen az orvosi költségeket a WRH állja.
Keresem azt a gazdit aki vigyáz rám és akivel együtt élvezhetnénk a semmitevést ?

2020.11.16.

Puszedli szívféreg kezelése sikerrel járt, ezért már a gazdijelölteknél átesett az ivartalanításon, és boldog gazdis kutyaként éli életét Wrh Oszkár gazdijaival, Sajnos Oszi már nem érhette meg ezt a napot.

2022.08.01.

3 éve, szaporítótól érkezett hozzánk, szívférgesen, ráadásul teljesen vak kutyusként nehezebben is indult a gazdikeresés útján. Sok szép emlékünk van Róla, szerettük szelíd, nyugodt lényét, emlékszünk ahogy napozott a kis vaksi, ahogy több rendezvényen is, szó szerint elvarázsolta az embereket, hálás volt a szeretetért. Nagyon izgultunk érte, hogy valaki lássa meg benne a csodát és legyen végre boldog élete. Sikerült megtalálni a saját családját, de sajnos csak 3 boldog év jutott Nekik együtt.😭 A gazdiktól kaptuk a lesújtó hírt: „Nagy szomorúsággal tudatom Veletek, hogy a mi kis tündéri Puszedlink a mai napon itt hagyott bennünket. Az utóbbi félévben cukorbeteg lett, de mára a napi kétszeri inzulinnak hála, ebből kigyógyult, a szemecskéi gyönyörű állapotban voltak hála a napi többszöri kenegetésnek. Tegnap késő délután kezdett el lihegni, egész éjszaka fenn voltunk vele, zselés párnán feküdt, a klímát is bekapcsoltuk, pedig a házunk hűvös nyáron, de nem lett jobban. Reggel azonnal rohantunk a dokibácsihoz, nagyon alapos vizsgálatoknak vetették alá, vérvétel, röntgenek… a felvételek alapján megállapították, hogy szív-megnagyobbodás, súlyos, minden lebenyre kiterjedő ödéma…Annak ellenére, hogy sikerült egyszer újraéleszteni, később, a vizsgálat közben elment. Nagyon sok gondoskodást kívánt, de legalább annyi örömet is szerzett, hogy nyugodt, boldog, félelem nélküli, kényelmes életet biztosíthattunk neki azután a sok megpróbáltatás után, aminek egész életében ki volt téve. Nagyon okos, tanulékony kiskutya lett belőle, aki most nagyon fog hiányozni. Köszönjük, hogy ránk bíztátok. Nóra & András”