Deni kakukktojás - gazdis

Deni kakukktojás – gazdis

Na csövi, Deni vagyok, a mentés fekete báránya!
Mint látjátok, még nyomokban sem tartalmazok Westie-t.
Igen, jogos a kérdés, hogy kerülök én ide, és mit is keresek én itt!?
Egy olyan fehér szösz mellett éltem, tudjátok, amiből itt bőven van választék; itt jegyezném meg, hogy belőlem csak egy van!
Na, visszatérve szóval nem maradhatunk többet abban a jó kis házban, mert a gazdánk költözött, és minket nem tudott magával vinni.
Szerencsére a WRH-sok engem sem hagytak magamra.
Na de mégis van egy közös vonásom a szöszökkel, mégpedig az, hogy én is szeretnék egy új, és végleges családot találni magamnak.
Remélem elég jók az esélyeim, mert még csak öt éves vagyok, játékos, bújós bohóc.
Szeretem a gyerekeket, és más kutyák társaságát, mint a mellékelt képen is látható.

2020.01.19.

Ne keressetek Westiet a képen, mert úgysem fogtok találni!Viszont egy szürke szőrcsomót igen!Bizony-bizony Ő Deny a kis kakutojásunk, aki úgy került hozzánk, hogy egy Westievel élt akiről lemondtak, de Deny sem maradhatott, nekünk pedig nem volt szívünk magára hagyni.Szóval érte is eljött az IGAZI!Sok boldogságot nekik ???

2020.01.30.

Deni gazdik bejelentkeznek :”Pár gondolat Deniről: Nagyon jól van, jól érzi magát.Már sokat tanultunk együtt, felállítottuk az alapszabályokat, amiket Deni szépen be is tart.A szobatisztasággal akadnak gondjaink, de tanuljuk, hogy kint végezzünk el mindent.A2-es szintű ügyességi játékát két nap alatt megtanulta használni, csoda ez a kutyus.Az egész család nagyon szereti, mindig jön valaki meglátogatni.Voltunk már az új doktorbácsinál, aki átírta a chipet, meg levágta a farkaskörmét, mert elég nagy volt, és mindig nyalogatta.Megvettük a Nexgardot is négy hónapra.Mindent összegezve nagyon jó döntést hoztunk, amikor is Denit választottuk, és ez rajta is látszik.Hálásak vagyunk a teljes WRH csapatnak érte!Ha bármiben tudunk segíteni, itt vagyunk!Üdvözletünket küldjük Hatvanból: Dani & Dóri & Deni ❤️

2021.01.07.

Deni – gazdis bejelentkezése Emlékeztek még a kis fekete bárányunkra ? Westie társával élt, amikor lemondtak róluk, így természetesen Őt is vállaltuk.Picit nehezebben ment a gazdira tatalálása, de azóta annál nagyobb a boldogság, ahogy a gazdi sorai és a képek is mutatják ?: “Azóta is nagyon örülünk, hogy a kis családunk tagja lett. Ő is beilleszkedett elég gyorsan, talán az első hét után már fel is vettük egymás ritmusát. Sokat szoktunk együtt túrázni, sétálni. Ahová csak tudjuk visszük magunkkal, így szerzett magának sok kutyacimbit is az ismerőseink kutyusai közül. Nagyon szeret velük játszani, nagyon jól szocializált. ? Szerencsére az egészsége kiváló. Rendszeresen látogatjuk az állatorvost, aki mindig alaposan megvizsgálja, de mindent rendben talált ezidáig ?. Hamarosan egy újabb kis barátja lesz, Kende baba személyében, akivel már most nagy a szerelem, mindig az ölembe bújik, amióta babát várok ?. Nem tudunk elég hálásak lenni érte, imádjuk őt és teljes értékű családtagként kezeljük. ❤️