Dorcy - R.I.P.

Dorcy – R.I.P.

Ő itt Dorcy, a legújabb mentettünk.
Három év körüli szaporítós háttérrel rendelkező kisasszony.
Sajnos szívféreg tesztje pozitív lett, így további vizsgálatokra lesz szükség.
Jelenleg tüzel, reméljük nem késő, és nem fog minket meglepni, ezért folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk a pociját.
Bőrén allergiára utaló jelek láthatóak, így megkezdtük nála is a monodiétés táplálást.
Hosszú, és költséges rehabilitáció elé nézünk ismét!

Ha kicsivel támogatnád Dorcy rehabilitációját, itt megteheted! (Tudjátok sok kicsi sokra megy!):
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Dorcy
PayPal: adomany@wrh.hu

2020.02.06.

Sziasztok!Gondolom tudjátok, hogy Dorcy vagyok, nem durci, hanam Dorcyyyyyy! ?Képzeljétek kedden voltam szívultrahangon, és egyáltalán nem fájt, sőtt még jókat is mondott a doktorbácsi, és még azt is hagyta hogy jól képen nyaljam. ?A jó hír az, hogy tökéletes a szívem, és nincsenek benne férgek. Ez nem jelenti azt, hogy máshol nincsenek, csaj jól elbújtak, és ez ebben az esetben jó. De baj azért van, mert ki kell nyírni őket, és ez hosszadalmas, és hát sok pénzbe is kerül, én pedig betegácsiba vagyok, így nem tudok melózni. ?Kérlek szépen csúrgassatok egy kis lét, hogy zökkenőmentes legyen a gyógyulásom, különben tényleg duuuurci leszek! ???

2020.05.08.

Wrh Dorcy is betette a popiját a jóba. ? Leendő gazdijai óvó szárnyai alatt elkezdődött a szívféreg kezelése. Hosszú az út még a végéig, de ilyen gazdik mellett biztos nem lesz semmi probléma. Dorcy ( aki már Böbe) nagyon okos, ügyes kislány. Sokat sétálnak, tanulnak, dolgoznak együtt. Úgy kikupálódott, hogy rá sem lehet ismerni ? Teljes az összhang köztük. Azért a még kezelés alatt álló kutyusainknak mindig jól jön egy kis drukk ? Hajrá Dorcy!!!

2020.10.01

És eljött ez a napi is. ? WRH Dorcy, aki ma már Böbe, év elején költözött gazdijelöltjeihez. Szívférgessége ellenére Barbi és Bence Őt választották mert Ők igazi, önzetlen angyalok és hitték, hogy együtt sikerülni fog és meggyógyul a kicsi lány. Így is lett. Fél éves kezelés és gondoskodás után mára már teljesen egészséges, boldog kutyus lett belőle. Ivartalanítása megtörtént, túl van a varratszedésen is ezért semmi nem állhatott már a végleges szerződés aláírásának útjába. Minden szösznek ilyen gazdikat kívánunk.? Sugárzik róluk, hogy hihetetlen harmóniában élnek ők így hárman együtt. Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket és nagyon szépen köszönjük, hogy egy percig sem riadtatok vissza a feladattól. Legyetek nagyon boldogok együtt még sok-sok éven át! ❤️

2022.02.10.

A gazdiktól kaptuk a beszámolót, kis büszkeségükről: “Két évvel ezelőtt került a WRH-hoz Dorcy (családi nevén már Nagy Böbe), ennek apropóján szeretnénk összefoglalni az elmúlt időszakot. Egy hónap szakszerű szervízelés után, kicsit még leharcolt állapotban érkezett meg hozzánk a kis törpejegesmedve. Persze nem csoda, hogy akkor még nem ő volt a legszebb kiskutyus, hiszen az élete első kb. három évét egy szaporító telepen töltötte. Sajnos szívférgessége volt, de igazából ez nem jelentett problémát, hiszen ma már rengeteg információ elérhető a kezelési lehetőségekről és Timi doki néni is kiokosított minket. Az első időszak nem volt azért annyira egyszerű egészségügyileg, a szívférgességen kívül küzdöttünk az étel allergiával és méhgyulladással is, aztán jött az ivartalanítás. Mivel nem teherként éltük ezt meg, hogy segítünk, inkább örömmel töltött el minket, hogy minden egyes találkozás alkalmával jobb állapotban volt és láttuk rajta, ahogy egyre jobban is érzi magát, illetve Anitáéktól is minden támogatást megkaptunk. Biztosan szerencsések is voltunk, de minden problémára nagyon egyszerű megoldást találtunk, és sikerült megoldani őket. Azóta már rengeteg mindent megtanult Böbe is, meg mi is róla. Szépen pacsizik, ül, fekszik és integet, 2 nap után teljesen szobatiszta lett, illetve soha semmiben nem tett kárt. Vannak a környéken barátai, akikkel ha összefutunk, hatalmas az öröm és megy a kergetőzés. Nagyon kedves az emberekkel is, az összes ismerősünket elcsábította már a kis gomb szemeivel, de az idegeneket is nagyon szereti, főleg ha van náluk szatyor. Rettenetesen jó fej, kis bohóc. Imád harcolni velünk, ilyenkor fogalma sincs, hány kiló. Mondjuk szokott nyerni is, szóval lehet nem is a súly számít? Imád a kanapén aluszkálni a párnakupac tetején, persze a séták utáni lábmosás már nem tetszik neki annyira, de már ezt is elfogadta a cél érdekében. Mindenhova követ minket a lakásban, amikor itthon vagyunk, de egyedül is teljesen jól érzi magát. Ahova csak lehet, visszük magunkkal, így az ikeában, obiban, sarki kisboltban törzsvásárlónak számít, ő pedig peckesen sétál mellettünk és nézelődik. Egyszer vett egy plüss malacot magának a freshnapfban. Persze pénze az nem volt, de már összenyalta, ezért kifizettük, persze képtelenek voltunk haragudni rá mert annyira cuki, és azóta is imádja a malacot. Csatoltunk pár képet is, hogyan tengeti a napjait mostanában”