Zizi - R.I.P.

Zizi – R.I.P.

Zizit és Krisztit 2 év körüli kislányok, akiket együtt találták Besenyőtelken.  Szerencsére egézségesek, mindössze a szőrpáncéltól kellett őket megszabadítani. Zizi immár Marcipán tesójával lakik együtt Budapesten.

2012.01.10.

Sziasztok, Zizi vagyok! Eredetmem ismeretlen, kb. 2-2,5 éves vagyok. Sebaj, lett új családom, van mamám, papám és egy 8,5 éves öreglány, Marci 😃 lett a tesóm. Jó fej, de azért néha megtépen a fülét. Anyám még nem jött rá,hogy azért, mert bírom a smukkot, de nem az én fülemben 😉 ezért cakkozom a Marciét. Eleinte kukáztam, de már leszoktam róla,mivel igen jól tartanak. A házastársi, vagyis háztartási keksz a kedvenc, na a husi után, de a gyümi és zöldség is csúszik, mert az öreglány is bírja. Beköltöztem az egyik polcra, üres volt, így belaktam, most ott van a pihe puha ágyikóm és a plédem, amin tök jó henteregni. Ezen kívül számos jó kuckó van, ami egyébként a Marcié, de elfoglalom. Néha kitúrom a helyéről (azért jó fej vagyok, enni-inni hagyom),ilyenkor a mutter kicsit mérges és próbál megtanítani arra ,hogy legyek türelmes, én is kapok simit és kényeztetést, de hagyjam már, hogy a Marcit is kényzetesse. Értem én a szitut,csak játszom a lükét 😃. Vannak kutyaheverok, Pami, Buksi ,Kócos, Rafi,Gizmó és sokan mások, velük sétizünk, játszunk.Befogadtak,jó fejek. 1szóval jól érezem magam, kerekedek, tanulok. Néha álmomban morgok és nyüszítek, anyukám kétségbe esik, de majd idővel elmúlik, bizti sz@r volt nekem egy ideig, de majd elfelejtem. Míg itt írogatok, készül a fincsi pulykamáj, így lassan tocsog a nyálamtól a klaviatúra ( anyu jól főz 😃). Jó dolgom van! Kívánom, hopgy minden WRH-s kutyinak legyen ilyen jó élete, mint nekem!

2023.05.06.

Nem vagyok jó író…nem is tudom, hogyan mesélhetnék el ennyi átélt jó élményt. Zizi, anno Hiszti, ami igen találó név, 2011 novemberében megérkezett és elrabolta a szívem. 12ev adatott együtt, sok sok pozitív élményekkel. Az utolsó két év kemény volt, mert volt gond bőven, de nem engedtelek el, mert olyan harcos voltál, hogy megérdemelted, hogy utolsó lélegzetvételig küzdjünk. Volt sok sírás, mérgelődés, pisi, kaki takarítás utánad , mert leszedted a pelenkát, bőr probléma etc. De csupa szív, szeretet, akaratosság, makacsság, hiszti, mindezek miatt imádtalak. Westie aki az árnyékától félt, a pár hetes cicáktól sokkot kapott, aztán barátra lelt bennük. Köhögtél, hátsó részed már béna volt, harc a dokinál, tudjuk, el kéne engedni, de eszik, süket, vak, de a nasi zacskó csörgését meghallja, a cica kaja maradékát két pofára, még bújik, még olyaaaan szeret gombóc, még úgy Minden, amit egy állat gyerek adhat, hagyjuk magától elmenni. Tudta, érzete, Bobby cicánk végig mellette volt. Végig…elmentél, el gyászoltunk Zizikém, drága…Cica barátod, Bobby is követett téged az örök vadászmezőkre, ahol szabadon kergethetitek a madarakat, egereket és gyikokat. Nyugodj békében Zizi és most már Bobby cica is🖤🖤🖤🖤😞😔 a fájdalom nagy de majd enyhül,de a szívembe Ti is tovább éltek, drága Zizike🥰🥰🥰🥰🥰