Bianka - R.I.P.

Bianka – R.I.P.

Bianka a Váci gyepmesteri telepről került hozzánk. Sajnos kennelköhögésben szenvedett és nagyon le volt fogyva. Füle állandóan gyulladt volt, folyt belőle a genny, szeme szintén nagyon rossz állapotban volt. A kezelések ellenére sajnos nem javult, így pár hét elteltével elvittük a csodarendelőnkbe. A szemész megállapította, hogy sajnos semmi könnytermelése nincsen – KCS száraz szem betegsége van – ez óriási fájdalommal járt száméra. A kezelést megkezdtük, de az intenzív és több készítménnyel történő csepegtetés ellenére sem indult be a könnytermelése. Ez az állapot évek alatt alakult ki, sajnos visszafordíthatatlanul.

A füleire is műtét várt, hiszen egy elavult beavatkozás következtében nem tudott meggyógyulni sosem, vakarta, közben sírt a fájdalomtól. Bianka műtétre felkészítése alatt a vérteszt eredménye kimutatta, hogy súlyos májbeteg is. Emiatt altatása nem volt javasolt, pedig több műtét is várt volna rá… A legaggasztóbb a szeme állapota volt, hiszen még ha be is indult volna a könnytermelés, a szemgolyók valószínűleg összezsugorodtak volna idővel….

2012.12.18.

Szomorú hírekkel érkezünk. Bianka ma átkelt a szivárványhídon. Most már nem szenved, nem fáj neki…számára ez volt a megváltás. Reméljük, hogy Bianka 10 évében valami szép is volt, nem csak az a pár hét, amit szerető családban töltött. Most már boldogan futkározik a réten Andorral, Trixievel, Sir Salamonnal és a többi hegylakóval. Hiányozni fogsz tündérlány.