Böbe - R.I.P.

Böbe – R.I.P.

Böbe közvetitett gazdikeresőként került gazdijához, de számunkra WRH-s kutyus volt.   Böbe egy Tatabányán élő, 4 éves, ivaros westie szuka kutyus, aki családi okok miatt gazdit keres. A kutya oltott, chipezett, útlevele is van. Sajnos a gazdája külföldre költözött, a család tagjai pedig nem tudják ellátni. Amit tudunk róla, hogy allergiás így hipoallergén, jó minőségű tápot kell kapnia. Nyári időszakban tüsszög, vakarózik, de allergia teszt nem készült, így pontosan nem tudni mire allergiás – bőrét kenni kell állandóan. (Ezt javasolnánk a gazdijelöltnek a kutyus érdekében.)  A kutyus szobatiszta, lakásban van tartva jelenleg, nyugodt, a gyerekeket szereti. A többi kutyával is játszik, kivéve a nagyméretű kutyákat, azoktól vagy fél, vagy képes kitámadni. . Böbe szófogadó, nem ugat feleslegesen, csak ha jelez.

Böbét 2 hete fogadtam örökbe,Tatabányáról. Elvittem őt a Rákosligeti állatorvosi rendelőbe,Timihez. Azt mondta az allergiáján kívül minden rendben van vele. A fülei kifejezetten szépek. A bőr allergiájára elkezdtük szedni az immunerősítőt és a szőr és bőr erősítő olajat. Kizárólagosan csak hipoallergén tápot kap. 2 hét távlatából én úgy látom szépen kezd rózsaszínesedni a beteg bőre és egyre kevesebbet viszket neki. Böbe nagyon barátságos kutyus. Már az első napok után megszokta az új környezetét és engem. Minden helyzetben ügyes kislányként viselkedik és hallgat rám. Együtt éljük mindennapjainkat mozgalmasan és lassan teljesen egészségesen. Fodrászkodni is voltunk. Nagyon csinos kis csaj lett belőle. Most voltunk kint a friss hóban hát teljesen kész van a hótól, nagyon tetszik neki.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, jó tanácsokat.
Viki neked külön köszönök mindent.
Üdv. Böbe apukája

2013.08.18.

Nagyon szomorú hírrel érkezünk… Kicsi Böbe, alias Böbinnyó ma átkelt a szivárványhídon. Tegnap még tartotta magát, de sajnos mára elfogyott az ereje és feladta a küzdelmet…Böbe-Papa előző idős gazdájától fogadta be Böbét és rehabilitálta súlyosan allergiás kis testét. Ennél nagyobb szeretetet, jobb gondoskodást nem is kaphatott volna… Őszinte részvétünk!Nyugodj békében pici lány ❤❤❤ szeretünk!