Kalóz karácsonyi bejelentkezése

Kalóz karácsonyi bejelentkezése

Sziasztok!


Először is engedjétek meg, hogy mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánjak, kapjatok mindannyian rengeteg csontot, játékot, finom falatot! 🙂
Mostanában sajnos nem volt lehetőségem írni Nektek, mert Anya nem enged gép elé! Jó, az az igazság, hogy nincs is otthon, mivel kölcsön adta 🙂 De hát azért na, gondolhatott volna rém is!
Így viszont nem tudtam mesélni arról, hogy mennyire jól éreztem magam, mikor közösen sétáltunk, és mikor végigszurkolhattam egy alap engedelmes vizsgát! És persze mindez nem lett volna akkora élmény, ha nem lett volna ott az én másik anyukám, Viktoria Hatvani 🙂 Ő természetesen ismét jól megszeretgetett, ahogy mindenki más is, hiszen velem nem is lehet mást csinálni 🙂 Tudom, imádnivaló vagyok ♥
Azóta a családunk bővült egy taggal, bár ő még “próbaidős”. Balu lett az én nagybátyám, mivel az én nagyimnál lakik, próbálgatják a közös életet. Minden hétvégén látom őket, és elmondhatom, imádják egymást 🙂 Kapott azóta ruhákat, amik nagy részét úgy kötötte neki az anyukája!
Sétálnak ők is nagyokat, és néha sikerül együtt is sétálnunk. Balut még tanitgatni kell kicsit, mert az emberekkel nagyon jól eljátszik, de minket még nem mindig ért meg, nem tudja, hogy miért megyünk oda, böködjük őt az orrunkkal, pedig csak játszani hívjuk. Ebben Zara igazán jó! Szóval azt még meg kell tanulnia, hogyan kell egy hatalmasat kergetőzni egymással. Labdázni viszont ő is imád, ezért mi jól el szoktunk játszani egymással. Van neki is egy olyan labdája, mint amilyenek nekem is vannak, amit úgy szeretek. Azzal szoktunk úgy játszani, hogy egy kicsit én rágcsálom, aztán úgy csinálok, mintha véletlenül elgurulna tőlem (persze direkt), aztán együtt futunk utána, és akinek sikerül elkapnia a labdát, az rágja tovább. És ez így megy órákon keresztül 🙂 Anya mindig jókat röhög rajtunk.
Ma is voltunk együtt sétálni, Zara elől akkorát futottam, hogy csak na. Jó fél óra után Balu is rájött, hogy ez valami jó játék lehet, így ő is beállt velünk játszani, ő is megkergetett engem. Anya fényképezett, viszont megint nem volt elég figyelmes, ezért a képeket nem tudom megmutatni most. De azt ígérte nekem, hogy pár napon belül pótolni fogjuk a hiányosságot.
Mivel nálunk tegnap karácsonyi vacsora volt, Anyáék már tegnap feldíszítették a karácsonyfát. Persze Zarával mi is segítettünk a díszítésben. Na jó, én ma a bontásban is! De ezt el ne áruljátok Anyának, mármint hogy én voltam.
Történt ugyanis, hogy Anya otthon hagyott minket legalább 1 órára, ami nekem nem tetszett, ezért úgy gondolta, felhívom magamra a figyelmet és egyúttal lefoglalom magam.
Ezért hát leszedtem két díszt a fáról.
Anya tanult a tavalyi esetből, így nem tett szaloncukrot a fára, pedig én azt kerestem igazából 🙂 De nem találtam!
De azt a két díszt szépen kiterítettem az ágyra 🙂
Mikor hazaért Anya, annyira nem örült annak, amit látott, de mivel Zara mellém állt, nem tudta eldönteni, hogy melyikünk volt a segítség, így nem kaptunk ki 🙂
Lassan befejezem, mert kell menni enni, és figyelni, hátha valakinek leesik egy falat, amit azonnal fel kell takarítani 🙂
Legyetek rosszak, zsiványkodjatok sokat, de persze csak a határokon belül 🙂
És még egyszer Boldog Karácsonyt Mindenkinek (adjátok át az embereiteknek is)!!!

Üdv a fedélzetről : Kalóz