Asha - R.I.P.

Asha – R.I.P.

Büdi, immár Asha kutyusról a FB-on értesültünk a tiszafüredi állatvédő kolléga oldalán. Ő egy talált, körülbelül 5 éves kislány. Megtalálói két hónapig tartották, de szökős volt, így inkább átadták a WRH gondozásába.   Teste tele volt kullanccsal, bolhával. Megnyírtuk, kapott imizol injekciót biztos, ami biztos. Az egyik farkaskörme teljesen körbefordulva bele volt nőve a húsába – ezt csak bódításban tudtuk kiszedni. A füle is nagyon csúnyán be van gyulladva.

2013.05.08.

Elég hosszú napon van túl a kislány. Meg lett szabadítva a szőrpáncéltól és fürdött is, köszönet érte Katának és Dávidnak. 10 kullancs volt benne és rajta, ezért kapott imizol injekciót és megfigyelés kell majd neki. Sajnos az egyik farkaskörme visszapöndörödve volt benőve a húsába, ezt altatásban távolította el Timi doki néni. A füle is szépen ki lett pucolva. Kap antibiotikumot, hogy a sebe rendben legyen. Kapott chipet is. 

2013.05.27.

Asha KisGazdájával, Dorcival. Asha ma átesik az ivartalanításon és gazdisodik is. 🙂Boldog gazdis éveket kívánunk Asha! 🙂❤

2014.04.18.

“Pont két éve volt életem legszebb napja! 🙂 örökbe fogadtam Asha-t. Már két éve vagyok büszke és gondos gazija a hegylakónknak. 🙂 Életem legszebb két éve volt, köszönöm nektek! :’)”

Sajnos Asha is a Szivárványhíd túlparján szaladgál mentett pajtásaival-