Lady - gazdis

Lady – gazdis

Ladyt a balassagyarmati állatvédők adták át gondozásunkba. 5 éves szuka kutyus, aki súlyosan allergiás, bőre szörnyű állapotba van. A gazdái egy sufniban tartották és egyáltalán nem kezelték a betegségét, de még éheztetve is volt. Sajnos nem szocializált és valószinűleg bántalmazták is..

Lady Németországba utazik kezelésre, rehabilitációra egy westie-specialista hölgyhöz aki felajánlotta a segitségét. Gazdit is ott fognak neki keresni. Folyamatosan kapunk majd róla hireket. 

2014.01.19.

Lady megérkezett németországi ideiglenes otthonába. A hölgy 20 éves westies tapasztalattal rendelkezik, számos mentett kutyája van és segített már sok bőrproblémáson is. Mindent meg fog kapni Lady amire szüksége van a gyógyuláshoz, reméljük ismét hegylakós csoda fog történni! 5 állatvédő egyeztetett, fuvarozott, segített, igazi együttműködés történt, amit a német partnerek is dicsértek.
Köszönjük Nekik az együttműködést!
Bárcsak mindig így lenne.

2014.01.20.

Meg is érkezett az első beszámoló Ladyről: “Lady napról napra fejlődik, már játszik is. Nagyon nagyon édes kislány.
Kezelését megkezdtük, minden szükséges vizsgálatot elvégeztünk, az eredményekre viszont még várni kell.
Heti kétszer fürdetjük, és két különböző tablettát is szed. Az már biztos, hogy nincs demodexe. Hipoallergén tápot kap enni. A bőre is napról napra jobban néz ki. ” Nagyon drukkolunk Lady gyógyulásához, és köszönjük, hogy Sabine mindent megad neki, amire szüksége van.

2014-03-03.

Ladyt ápolójának egy ismerős örökbe fogadta és a további kezelését ő végzi.

2014.04.18.

Ide süssetek, Lady, aki immár Lilly bejelentkezett Németországból. ❤
Egyre szebb a bőre, szőre és már gazdira is lelt.