Odett – R.I.P.

Odettet 2013.06.11-én taláták a 16. kerületben. Gondozásunkba került. Fiatal szuka kutyus, regisztrálatlan chippel rendelkezik. Nagyon elhanyagolt volt, bepállott bőrrel és bolhákkal. Kapott bolhaírtót, féregtelenítőt és meg is nyírtuk.

2013.07.18.

Odett glóriástul új családjához költözött, köszöni szépen jól van! 

2013.07.22.

Helyzet jelentes Livrol, aki nektek Odett!
Koszonjuk jol van, sot… 😉 imadni valo, de komolyan, a leheto lehjobb dontes volt, a kicsilanyommal orok baratsagot kotottek, kutyatarsaval Bubiluval, sharpei lanykaval kezdenek baratkozni, most mar Mercy cica is lemereszkedik a minivadasz ellenere is 😉 szepen esszuk a sajat lazacos sensitive szaraz kajankat, es mar alig kunyeralunk human etelt 😉 kezdunk szoba tisztak lenni, neha meg becsuszik a pisi, de a nagy dolgot meg az udvaron se, csak az erdoben, gazdi felugyelettel… Megkaptuk a Kiltex nyakorvunket, es nem is vakadodzunk tole, a pocakunk gyonyoru, holnap varratszedesre megyunk, es hivatalossa tesszuk koltozesunk! Igy testverem Boromissza Réka Liv tulajdonossa valt

2013.10.27.

Gratulálunk WRH Livnek, aki ma sikeres alapengedelmes vizsgát tett 

2013.11.20.

Már rég hallottatok felőlünk. Liv (WRH Odett) egy igazi rosszcsont
Igaz Mercy cicával sok terápiás estét tölt, nem adom fel hogy egy szép nap összeszoknak (már elvannak ugyanazon a soffán, persze csak szigorú szülői felügyelet mellett) és a gyíkokat sem tudja már vadászni, azért nem unatkozik. Bubszi, fogadott nagy mamlasz sharpei tesójával jól elmúlatják a napokat. Kaptak bélést és fini szalmát a háziba is.
Nagyon várjuk már a naptárat is.
Igaz mindig koszos, de ő a világ legjobb fej westie-je. Kár hogy sose engedi hogy lencsevégre kapjam amikor örömében nevet. Olyan mint a kutyaprotkó reklámban.

Odett immár boldogan futkározik a többi hegylakóval a szivárványhíd túloldalán.