Rami - R.I.P.

Rami – R.I.P.

Ramónát, vagyis Rami kisasszonyt a békési Esély Állatvédő Egyesület találta és adta át gondozásunkba. Fiatal szuka kutyus, chip nem volt benne, nagyon elhanyagolt állapotban volt. A szeme alatt súlyos sérülés van, a szőrét csak altatásban tudtuk levágni, mert annyira fájt neki. Szerencsére a szeme nem sérült. Egyébként egészséges leányzó.

2014.01.13.

A szeméhez azonban nem engedett minket nyúlni, egyértelmű volt, hogy fájdalmai vannak. Sajnos csak bódításban sikerült levágni a szőrt. Egy óriási seb tátong közvetlen a szeme alatt, szerencsére a szeme maga nem sérült meg. Ki lett tisztítva, le lett kezelve, most pár napig a rendelőben lábadozik.

2014.01.17.

Egyre szebb a sebe és kis trükkel még kezelni is hagyja. A mai napon kijöhetett a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézetből és ideiglenes befogadóhoz költözött. Rendszeres ápolást igényel, a rendelőbe hétfőn mennek vissza kontrollra.

2014.01.22.

“Ramival minden rendben jó kedvű eleven. Tegnap voltunk a doktornőnél, azt mondta, hogy szépen gyógyul a sebe. A fülét kitisztította, azóta nem vakarja, a lábát továbbra is nyalogatja, de nem látszanak rajta allergiás tünetek. Fegyelmezetten sétál második naptól szobatiszta, de nagyon szeret szétpakolni, főleg a szemetes érdekli.Most már szó nélkül hagyja magát a kezelések alkalmával.Pénteken kell visszamennünk, azután ismét jelentkezem. “

2014.02.07.

“Ma voltunk a doktornőnél, mindent rendben talált, a seb rendesen gyógyul.
A jövő héten még vissza kell mennünk, de akkor már az ivartalanítás időpontját is meg fogjuk beszélni.
Ramival amúgy minden rendben van, eleven jókedvű, már egy húron pendülnek az én kutyámmal. “

2014.03.28.

Rami megismerkedett gazdijelöltje otthonával, és leendő “tesójával”, Mátyással a cicával is.Szerencsére minden rendben ment a találkozáskor, így Rami a rehabilitációja végén költözhet is. 🙂❤Ramira még egy kontrollvizsgálat, és elképzelhető, hogy még egy plasztikai műtét vár, hogy a sebe mihamarabb begyógyuljon.

2014.04.19.

Rami nyugodtan konstatálja, hogy új gazdiját leszerződteti örökre ❤

2014.10.29.

“Tegnap volt 1/2 éve, hogy Ramika beköltözött az életembe! A kezdeti nehézségek ellenére mára már teljes összhangban éldegélünk! ♡ E gyönyörű őszi napon nagyot kirándultunk a barátainkal a közeli erdőben. Köszönöm a WRH csapatának, hogy Rami része lehet az életemnek…….örökre!!! ♡

2015.04.20.

WRH Rami egy éve boldog gazdis ❤Még sokat kívánunk neki Mátyás-cica és Mamija oldalán. ❤

2019.12.23.

Búcsúzóul Raminak idi szüleitől! Rövid kis életed maga volt a csoda,köszönjük, hogy voltál, hogy velünk éltél, köszönjük, hogy egykor megszülettél.Megszülettél, nem tudjuk hol, és hogyan éltél, de rád találtunk, mint kincset őriztünk. Nem fogunk feledni, nem múlik fájdalmunk, nincs, ami enyhítse, csak nézünk szótlanul. Hiányzol nagyon, nem pótol semmi,a fájdalom, a szenvedés nem akar szűnni.Bárcsak érinthetnénk még selymes szőrödet, hallhatnánk fülünkkel szuszogó neszedet.Szerettünk, szeretett Judit mindennél jobban,erőt adtál neki, mosolyt a hétköznapokban.Köszönünk mindent, minden órát, percet, ennyi volt, nincs tovább, az életed lepergett.Örök álmod nyugodt legyen, kísérje a fény.