Bolka - gazdis

Bolka – gazdis

Bolka Fióna egyik kölyke, a mamával, és tesójával került gondozásunkba.

2013.01.03.

olka baba is megbetegedett mára 🙁 étvágytalan és kedvetlen, hasmenése van. reggel nyitáskor ott lesz a rendelőben. Drukkoljatok!!!Bolka-jelentés:Bolka tegnap sajnos már nem evett és le volt teljesen hangolva. Ma reggel a rendelőben kedzte a napot, állandóan hasmenése van. Sajnos nem tudták bekanülálni a pici lábát így infúziót nem kapott, de mindenféle szurit igen (erő antibiotikumot, B-vitamint és roborálót), mellé bélflóra regenerálót és speciális konzervet, amit az ideiglenes mamija majd fecskendővel ad neki a nap folyamán. Holnap ismételjük a kört, reméljük hamar rendbe jön a kis makifiú.

2013.01.10.

Bolka tegnap sajnos már nem evett és le volt teljesen hangolva. Ma reggel a rendelőben kezdte a napot, állandóan hasmenése van. Sajnos nem tudták bekanülálni a pici lábát így infúziót nem kapott, de mindenféle szurit igen (erő antibiotikumot, B-vitamint és roborálót), mellé bélflóra regenerálót és speciális konzervet, amit az ideiglenes mamija majd fecskendővel ad neki a nap folyamán. Holnap ismételjük a kört, reméljük hamar rendbe jön a kis makifiú.Köszönjük a fuvart Edy gazdiéknak és Alízéknak a gondoskodást 🙂

2013.01.15.

Bolka jól van, eszik (most már a száraz táp kell neki inkább), iszik, pisil, kakil szépeket. Kedve remek. Ideiglenes szösz-testvére Frodó menekül előle, Hannah csak simán morog egyet és akkor tovább áll. Kiwi (az ideiglenes bejgli testvér) játszik vele édesen. Csúcsfazon, és a héten gazdisodik, amint megkapta a chipet.

2013.01.17.

Bolka holnap gazdihoz költözik 🙂

2014.01.12.

WRH Bolka gazdija sajnos lehetetlen helyzetbe került és meg kell válnia mind Bolkától.Bolka 1 éves, westie keverék kan, ivartalan, semmilyen betegsége nincs, ősszel ivartalanítottuk, Brit Care bárányos tápot kap enni. Chipje van, oltásai rendben, 2014. őszén aktuális a következő. Nagyon játékos, izgága kutyus, jól kijön másokkal, nagyon vékony, csontos, pedig rengeteget eszik amúgy. Ősszel volt kozmetikázva.

2014.03.05.

Bolka tegnap sikeresen átesett a sérv-műtéten.

2014.03.25.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy WRH BOLKA végre gazdira talált. Olyan családban, amilyet megérdemel. ❤

2015.03.29.

WRH Bolka is megszerezte első diplomáját az Akela Kutyaiskola – Rákospalotaban. Neki is jár a gratuláció!!! ❤