Toby - gazdis

Toby – gazdis

Tobyt egy szaporitó dobta ki Karcag környékén a pusztába, két másik társával együtt, akik sajnos a hosszas keresés ellenére sem kerültek elő.  Tobyt 4 év körülire tippeljuk, ivaros kan kutyus, súlyos bőrtünetekkel. A szőre loncsos és bozontos volt. A pórázt, nyakörvet nem ismeri sajnos, füvet sem nagyon érzett eddig a lábai alatt…lépcsőt sem látott soha…sajnos tipikus szaporitótól érkező hegylakó. Toby átesett a “kozmetikán”, sajnos sok mindent nem tudtunk a szőrével kezdeni, mert nincs neki. 🙁 A fürdetést nyugtató Allermyl samponnal végeztük, amit nagyon élvezett hangos nyügdécseléssel – habár vizet még ily módon nem látott, de ezen túllendült. Azonnal megkezdtük az immunerősitést Vetri DMG-vel és a Trovet VDP hipoallergén diétát. Vettünk belőle bőrkaparékot és vért is, hogy általános állapotot és pajzsmirigy hormon termelést is nézzünk. Az eredményekre pár napot várni kell a munkaszüneti napok miatt.  Kapott spot-on készitményt és féreghajtót is. 

2014.06.05.

Toby kontrollon járt.Nagyon szépen javul a bőre, a szőre is növöget már. Pajzsmirigy-alulműködése miatt kontroll vérvétel is volt, T4 szintje jó, a gyógyszeres kezelést élete végéig folytatni kell.

2014.07.30.

Hello Szia Szevasz!Toby vagyok és gazdit keresek. 4 év körülire tippeltek a dokik. Rémes állapotban kerültem a WRH csapatához, de most már jól vagyok. Olyan álomgazdit keresek, aki biztosítani tudják nekem, hogy Trovet VPD tápot kapjak enni (és semmi mást), minden nap beadják nekem a pajzsmirigy gyógyszeremet (humán), és a hormonszintet 6 havonta ellenőrizteti az állatorvosnál.Kertes házba szeretnék költözni, vagy sportos gazdi mellé, mert nagyon szeretek sétálni, barangolni a kertben. Kertes ház esetén is igénylem ám a foglalkozást és az utcai sétát! Kicsit domináns vagyok, főként más kanokkal, de kellő határozottsággal visszafogható vagyok.

2014.10.15.

oby babánk valóban babéziás, megjött a vérképe. Nagyon megviseli a helyzet, egész nap kapta az infúziót és a megfelelő szurikat. Éjszakára hazamehet, de holnap reggel folytatódik a kezelés. Drukkoljatok továbbra is neki!!!

2014.12.11-én.

2014.12.12.

Toby első gazdis képe. Érdemes volt várnia ❤

2015.02.06.

Toby és Pollyka elválaszthatattlan pár lettek. ❤