Iza - R.I.P.

Iza – R.I.P.

Izabellát és Zitát Szarvason találták a helyi állatvédők, akik azonnal a segitségünket kérték. Iza fiatal szuka kutyus, elég “leharcolt” állapotban van szegény. Indokolt okok miatt azonnal átesett az ivartalanitáson, amit jól viselt. Egy éjszakára megfigyelés végett a rendelőben maradt.
A bal szemén szaruhártya sérülés van, ennek kezelését megkezdtük. Nagyon félénk, a pórázt nem ismeri, tanulja a városi élet szabályait. Nagyon pici, mindössze 5 kiló, hizókúrán van.  Kiderült sajnos, hogy KCS szárazszem betegsége is van, de még nem annyira előre haladott állapotban és javitható.

2014.07.18.

Tegnap este kaptunk friss híreket Iza – immár Masni -gazditól: “Masnika immár egy hete, sőt kicsit több is, hogy családtag lett nálunk. Egyre jobban otthon érzi magát, már a kertbe is kimerészkedik a saját lábán és nem kell kézben vinni. Alakul a szobatisztaság is, bár a szükségletek jelzése még nem megy. Ashleyvel játszani még nem tud, de lelkesen megy utána, figyeli, utánozza, ha az öreg iszik, ő is, ha Ashley kinyúlik a kövön, ő is odafekszik, szóval egy tündér, aranyos. Ilyenkor már elnyúlva szuszog.”

2014.10.08.

Felismeritek Izát (új nevén Masnit)? Immáron 4 hónapja gazdis, és egyre szebb, nyitottabb.Nemrég sor került az első igazi kozmetikázásra is. Nagyon szépen tűrte. ❤További sok boldogságot és sok sok közös élményt kívánunk Masni!! ❤

2016.11.06.

Szomorúan tudatjuk veletek, hogy WRH Masni (Iza) átkelt a szívárványhídon… Reméljük most már ő is boldogan rohangál a többi hegylakóval… 🙁 Köszönjük a gazdiknak, hogy szerető családban élhettett, őszintén sajnáljuk és kitartást kívánunk. ❤