Rumi - R.I.P.

Rumi – R.I.P.

Rumit Balassagyarmat környékén találták. REGISZTRÁLT CHIPES, de kutakodásunk eredményeképpen kiderült, hogy a gazda már túladott rajta évekkel ezelőtt és a megadott elérhetőségen/cimen nem elérhető. A chip adatai nem lettek frissitve. 14 napig eredeti gazdája jelentkezését várjuk, aki fotókkal, oltási könyvvel és legalább egy SZERZŐDÉSsel tudja bizonyitani, hogy hozzá került a kutya. (május 31-ig) Rumi 2004. Aug-ban született ivaros kan kutyus, utolsó oltása 2006-ban volt regisztrálva. Bőre sebes és allergiás is, kezelése megkezdőtött.   Előkerült Rumi gazdája, aki lemondott róla. Igy már hivatalosan is a mi gondozásunkban van és rehabilitációját megkezdtük.

2014.06.18.

Rumi tegnap átesett a kozmetikán, és fürdött is egy jót.Természetesen kontrollon is volt, vettek tőle vért, pajzsmirigye alul-működik, hallójáratai be vannak szűkülve. Testén a tüneteket a pajzsmirigy alul-működése és az ételallergia okozza.Egyébként nagyon aranyos, jó fej fickó.Egyelőre nem nagyon hall, de reménykedünk benne, hogy javulni fog a hallása, ha lehúzódik a gyulladás a füleiről.

2015.03.25.

Világgá kürtölöm, hogy olyan szépen gyógyulok, hogy Timi doki néni nem hisz a szemének. Örömében megszúrta a fenekem egy veszettség oltással. Jaj.Azt is mondta, hogy pár hét múlva megszabadulhatok az ereklyéimtől és kereshetek gazdit magamnak. El sem hiszem.

2015.04.22.

Rumcika ma esik át az ivartalanításon!!! Ez nagyon nagy szó!!!Május elején pedig várják őt sok szeretettel a gazdik ❤Végre révbe ér!

2015.05.07.

Rumcika és új családja ❤ (egy része, mert valójában sokkal több rajongója van) Köszönjük nekik, hogy minden gondjával, bajával együtt befogadták, gondozzák és IMÁDJÁK! Rumcika ezt rendkívül jó magaviselettel és kutyaszíve minden dobbanásával köszöni meg! ❤ Találkozhattok velük a WRH Pünkösdi Piknikjén!

2015.05.02.

Rumi egy éves örökbefogadási szülinapját ünnepli! ❤ Még sok boldogságot kívánunk neki és családjának WRH Mangóva együtt!

2015.08.06.

Jelentkezünk Rumival, hogy az eddig együtt töltött 3 hónapunkról rövidenbeszámoljunk.Röviden: nagyon boldogok vagyunk együtt!Rumi kivételes fickó, aranyos , értelmes, rengeteg örömet ad nekünk.Igyekszünk viszonozni –:))Küldünk pár képet, amelyeken ott vigyorog Rumi különböző jó és izgatószagú helyeken. A csúcs-élmény számára az erdő, de mindenhol melletünk vanés élvezettel vesz részt a “napi tevékenységekben”; Aranyosgyéresenbecsülettel őrízte a házat, megtudtuk, hogy igencsak vehemens ugatássaltart távol minden betolakodót.Fegyelmezetten ücsörögte végig a 600 km-es utakat.Igyekeszünk a szeptemberi találkozón részt venni.Jó nyarat és további sikeres munkát kívánunk a Westie mentésben ésáltalában–:))Rumi, Kati, Zsuzsi , Nagyapó, Bálint

2017.02.15.

Rumi ma este, szerető családja körében átkelt a szívárványhídon :((((Nagyon sok megpróbáltatáson esett át, hosszas rehabilitáció után, nehezen találtunk neki befogadót, hiszen millió egészségügyi problémával küzködött. De hasonlóan kitartó családba költözhetett akik mindent megtettek érte. Ezért nagy hálával tartozunk nekik. ❤Drága Rumi, szaladgálj boldogan a többi hegylakóval odafenn…