Nanda - R.I.P.

Nanda – R.I.P.

Nanda Egerből érkezett. Önmentő kisasszony, besétált a menhelyre, 2-3 év körüli becsüljük az életkorát. Füle, bőre nagyon rossz állapotban van. Nagyon barátságos, vagány, szeret autózni és hanyatt vágja magát ha simizzük. Trovet VPD diétára állitottuk, kap gyulladás csökkentőt és antibiotikumot, mert gennyes méhgyulladás gyanús. Vettünk bőrkaparékot, melynek eredménye gombás fertőzést mutat. Célzott kezelése folyamatban van.

2014.07.05.

Nanda a hétfői napon hamarabb lesz ivartalanitva, mint terveztük. Sajnos a méhe még mindig nem túl szép az ultrahangos vizsgálat alapján. Drukkoljatok, a műtét kockázatos lesz, a bőre miatt meg pláne. Igazi tündér, reméljük minden rendben lesz! Nanda-jelentés: a műtét után nagyon nehezen ébredt, a gallért is nehezen szokja, a VPD sem csúszik le csak konzerv verzióban. Ma már hiszti-panka, de hamarosan mehet haza idi mamájához.

2014.10.02.

Nanda játékos, aktív leányzó, állandóan pörög testileg és agyilag. Számára nagyon fontos lesz a célzott foglalkozás, sportolás, akár kutyaiskolába járás. Barátságos emberekkel, kutyákkal rendezkedő, de határozott magatartással könnyen irányítható. Nem domináns kutyatárs mellé tudjuk elképzelni és kertes házba kinti-benti tartással.Mivel poratkára is allergiás (teszttel bizonyított), ezért hipoallergén kutyaágyra lesz szüksége, és olyan lakásra, ahol nincsen szőnyeg(padló).

2014.11.07.

Nanda 4 hónapnyi rehabilitáció után gazdihoz költözött.

2014.12.24.

Nanda sikeres vizsgát tett az Akela Kutyaiskola – Rákospalotaban. Karácsonyra még engedelmesebb lett. 😉 Gratulálunk neki!

2021.11.25.

Ismét szomorú híreket kaptunk, WRH Nanda is már ragyogó csillag az égen. 🙁 A gazdi sorait szeretnénk veletek megosztani: Nanduska tegnap átment a szivárványhídon 😭 7 év 1 hónapot volt velünk napra pontosan.Első látásra beleszerettünk.Mindig tudtam,hogy Ő a mi kutyusunk.Kis élete nagy részét velünk töltötte.Nagyon szerettük a legjámborabb, legjófejebb, legszeretetreméltóbb kutyus volt akit ismerek.Borzasztóan hiányzik, hogy már nem fog várni a lépcső tetején és nem mosolyog ránk úgy, ahogy csak Ő tudott.Nagy űrt hagy maga után.Mindent megtettünk érte amit lehetett.Nanduc a kis kutyagyerekünk volt, most is előttem van a kis buksija, ahogy kedvenc helyén a babzsákban fekszik és figyel🖤🖤🖤Köszönjük, hogy 7 éve magunkhoz vehettük Nandust!Örökre a szívünkben marad!!!!❤❤❤❤❤Mi így voltunk teljes család.