Zümi - R.I.P.

Zümi – R.I.P.

Zümi Makóról került a gondozásunkba. Szuka kutyus, bőre nagyon rossz állapotban van a hátán, nyakán és a fenekén.  Zümike, vagyis ZümZüm, nevéhez hiven egy ici-pici mozgékony, hizelgő szeretetbomba. Olyan pici, mint egy 46-os lábikra. Kapott chipet és megfürdettük Allermyl samponnal, azonnal Trovet VPD diétára állitottotuk és kap Vetri DMG immunerősitőt. A bőre nagyon csúnya, főleg a füle mögött és a popó/péra környékén, ez a rész teljesen nem is valószinű, hogy rendbe jön majd. A füle a legaggasztóbb, mert a hallójárata teljesen zárt. Elkezdtük a bórvizes tisztitást és fülcseppes kezelést. Pár naponta Timi Doki néni tisztinai fogja és reméljük a javulás hamarosan elindul. UH is készült, melyen látszódik, hogy egy hónapon belül ellett szegény, de az ex-gazdák állitása szerint többször szült már.

2014.09.08.

Zümike 6 hete TROVET monodiétán van, a bőre javult, de a háta közepe még mindig sebes és nagyon vakarja. Készült bőrkaparék teszt, ami negativ lett. Igy nem úsztuk meg az allergia teszt elvégzését. Zümike éppen Bolka gazdik kezei között rehabilitálódik. A fenekén és a farka tetején még mindig elég csúnya a bőr, de a füle teljesen rendbe jött és a vakarózás kezd kevesebb lenni, így aztán gyógyulnak be a vakarózás okoztasebei. Kezd a bőrén ez a feketedés sok helyen szűnni és átveszi a helyét ez a rózsaszínes,egészséges bőr. Szépen lassan haladunk a gyógyulás útján. A kedélye tök jó, energikus, nyomul a szeretetért nagyon keményen. Tök jól kijön a többi kutyával, főleg Bolkával. Igazi kis szeretetgombóc.

2014.10.20.

Zümi vagyok, állítólag 3 év körüli, de pontos dátumot nem tudnak, cserébe viszont nagyon szívesen unnepelnem az örökbefogadásom időpontját egy állandó gazdinál gyógyulásom után! Picike vagyok, kisebb mint egy átlagos westie, de meggyőződésem, hogy nagyobb haspók vagyok, mint bármelyik más westietársam:)A poratka allergiám miatt mindenképpen kertkapcsolatos, kinti-benti tartással kell hogy örökbefogadjanak mert nagyon vakarózom ha csak lakásban vagyok, nem mehetek fel ágyra, kanapéra, ezt még most is nehezen szokom, de amióta van egy gyönyörű szép rózsaszín bilim, azóta sokkal jobb:)Szeretem a gyerekeket, az energikus kutyapajtásokat, mert ők kihozzák belőlem is a játékos, futkározós, energikus kutyát, és még a gazdi szoknyája mellől is elmegyek olyankor egyre nagyobb bátorsággal es egyre több időre! Az ideiglenes öcsém, Bolka, 1 hónapig cukkolt, bökdösött mire rájöttem hogy játszani akar és hogy ez milyen jó, ma meg már előszeretettel bunyózunk:) Na de a simit egész nap elviselném, mindenképpen olyan gazdira lesz szükségem akinek a gyerkőcei vagy a gazdi tud szeretgetni sokat, mert anélkül nagyon rossz lenne!Szeretek táskában utazni, BKV-zni, vonatozni, Városligetben futkározni, macskát kergetni, kacsát terelni, a család többi kutyáival bandázni!Ideiglenes gazdiek megmutatták nekem Vácot, a Balatont, Pécset és még Bécsben is kirándultunk picit, ezeket mind nagyon élveztem!! Ilyen utakon mindig békésen alszom az autó hátsó ülésén! Nagyon szeretnek engem az ideiglenes gazdiék, nehéz elengedniuk majd engem, de ha tudják jó helyre kerülök biztosan megnyugszanak majd, de jó lenne velük néhanapján találkozni hogy tudjam jól vannak, es ideiglenes öcsém, akivel nagyon jóban lettem, Bolka is rendben van!Még most fognak ivartalanítani meg azt mondtak van valami baj a terdemmel, azt is megnézik majd röntgennel ezen a műtéten és akkor majd kiderül mikor leszek örökbeadható, addig is szeretettel küldök néhány képet magamról!

2014.11.11.

Zümi túl van az ivartalanításon, de a csúcs dolog, hogy annyira pici, hogy kosárban utazik. Búrával! ❤

2014.12.03.

Zümike bőre állapota jelentős mértékben javult. Azonban az ortopéd szakodoki bácsi kétoldali patella ficamot állapitott meg. Olyan mértékűek, hogy műtétre lesz szükség. 2015. januárjában fogunk erre sort keriteni, addig hagyjuk pihenni a kis szervezetét.

2015.01.10.

Zümi már nagyon régóta a gondozásunkban van, de még mindig szüksége van rátok! Két lábiműtét még hátravan, hogy teljesen egészséges legyen! Hamarosan sor kerül az elsőre, melyet speciális technikával fognak végezni és az ici-pici lábába való “alkatrészt” már meg is rendelték.

2015.01.12

Zümi ma esett át az első lábiműtéten. Szerencsére komplikációk nélkül zajlott. Gyors gyógyulást kívánjatok neki!

2015.02.09.

Zümi immár hivatalosan is WRH Bola tesója lett! Idieglenes gazdijai úgy döntöttek, hogy Züm-züm marad és dupla-WRH-gazdikká válnak.❤ Sok sok boldogságot kívánunk nekik!!!

2015.08.07.

1 éve gazdis kis hegylakós csodánk, Zümiiii ❤❤❤(pontosabban egy éve kezdődött rehabja Bolkáéknál, de hát végleg berendezkedett, szóval gazdis. 😉 )

2016.10.20.

Zümi gazdijai kérnek most támogatást tőletek WRH rajongók!”Szeretnénk kérni minden westie pajtitól egy jó nagy adag szurkolást Zümikének, akinek patella ficam miatt a jobb térdkalácsát műtik ma! Iszonyat erő van ebben a kicsi lányban, annyi mindenen ment már át, de biztos ami tuti kb déltől 2ig kérünk sok Rágondolást”

2018.10.19.

Ma ismét lesújtott minket egy szörnyű hír.. WRH Zümi, ZümZüm tragikus hirtelenséggel átkelt ma a Szivárványhídon.Drága Zümi, Nyugodj békében! ❤