Denis - R.I.P.

Denis – R.I.P.

Denis a derecskei menhelyről került a gondozásunkba. 14 napig eredeti gazdáját kerestük, de nem került elő, chip nem volt benne.  Fiatal, ivaros kan kutyus, mindenkivel barátságos. Allergiás tünetei vannak, igy Trovet VPD diétára állitottuk azonnal. A szemében toklász volt, melyet bóditásban eltávolitottunk. Sajnos régebbi szarhártya sérülés is van a szemén, de ez javul.

A szemészeti vizsgálaton kiderült, hogy KCS szemszárazsága van, kezelését megkezdtük napi 3-szori cseppentéssel. A kontrollon meglátjuk pár hét múlva mennyit javult.

Denis immár ivartalan, de még mindig vakarózik. Próbáljuk a bőre állapotát javitani. Szerencsére a tápváltásnak köszönhetően szépen javult az állapota, jelenleg Trovet LRD tápot eszik.

2015.03.19.

Denis több sikertelen kísérletet követően gazdis lett.

2023.06.30.

Nemrégiben WRH Denistől is búcsúznunk kellett. Igazi egyéniség volt, morcos, morgós, de valójában csupaszìv, imádnivaló pasi. Kétszer pattant vissza gazdijelöltektől, de hittük, hogy három a magyar igazság. Ez be is igazolódott, mert gazdija és új négylábú társa személyèben végleges otthonára lelt, ahol 8 évig ő volt az úr. 🖤 Hosszas betegeskedèsèt hősiesen tűrte, Timi doki néninek is az egyik kiskedvence volt. Dencicuci szaladgálj boldogan odafent a kis barátaiddal és Ribi tesóddal. 🖤