Bobi - R.I.P.

Bobi – R.I.P.

Legújabb senior tagja a WRH családnak Bobi. Bobi egy 10 éves törzskönyvezett, ivartalan, oltott és chipezett Westie úr. 4 éve fogadta be idős gazdája, aki nemrégiben sajnos elhunyt így Bobi a gondozásunkba került. Allergiás  füle be van gyulladva, ezt kezeltetni kell. Allergiás is, ezt megpróbáljuk orvosolni a szokásos Trovet diétával. Amit tudunk róla: más kutyákkal teljesen jól kijön, nem ugatós, ellenben szó szerint “vigyorog”. Elvan egyedül otthon, nem rongál, nem csinál semmi rosszat. Nyugodt, barátságos kutya, nagyon igényelné a társaságot. Amint javul az állapota gazdikereső lesz. Addig is ideiglenes befogadónál helyeztük el.

2015.01.23.

Bobika a korához képest igen aktív és játékos manó, jó husiban van. Patkány-séróval érkezett, mintha tudta volna, hogy a WRH-nál ez a menő. Timi doki néni jól “megkínozta” mert a füle iszonyatosan be van gyulladva, hallójárata szinte teljesen összeszűkülve, fáj neki nagyon. Kipucolta, csepegtette, bekente szterodios krémmel a külső részét és kapott otthonra kis kezelő-pakkot. Napi kétszeri kezelésre lesz szükség. Annak érdekében, hogy a járat picit megnyíljon és a hatóanyagok be is jussanak kapott egy pár nap hatóidejű szteroid injekciót. Hétfőn este esedékes a kontroll vizsgálata. Trovet VPD tápot kapott mert a pociján a bőr el van színeződve. A könnytermelése az egyik szemén alacsonyabb, erre is oda kell majd figyelni a jövőben.

2015.01.27.

Bobi is köszöni jól van. Hála a gondoskodásnak a füle már szebb. Éhenkórász, állandóan enne, de szigorú update kúrán van. 😉

2015.03.15.

Hali, itt Bobi!
Senior szösz vagyok, de koromat meghazudtoló módon, tök jól nézek ki. Sajnos nem volt eddig túl boldog életem; sokáig nem jó helyen éltem, aztán pedig elvesztettem megmentőmet és a WRH csapatába kerültem.
Képzeljétek már sudár a derekam, hála a Trovet diétának és a szigorú idimaminak, aki nem áll ellen könyörgő gombszemeimnek. Azt monda a kétlábú Timi doki néni, hogy figyelni kell az alakomra, hogy minél tovább élvezhessem az életet, szóval egye fene belenyugszom a fejadagba. Szóval rólam dióhéjban.
Azt mondják igazi rendszámos Westie vagyok, papírom is van róla. Július 9-én leszek 11 éves, van szurim, chipem és koronaékszereim már régen elvették. Enyhe allergiám van, így Trovet VPD tápot eszem (ismét jelzem keveset!), a szemem sajnos száraz, így azt csepegtetni kell naponta kétszer. A fülem gyulladásra hajlamos, így azt rendszeresen kell puceválni, de szépen tűröm. Más gubanc nincs velem!
Sőt, imádnivaló szeretetgombóc vagyok. Szeretek sétálni, szaglászni, de a kanapén is azonnal feltalálom magam. Mindenkivel jól kijövök, legyen fiú, lány, kicsi vagy nagy, soklábú vagy kétlábú.

2015.03.23.

Senior Bobi kirándulni járt az Omszki-tónál és nagyon élvezte. ❤ Áprilisban pedig gazdihoz költözik. 🙂

2015.04.12.

Örömmel jelentjük, hogy WRH Senior Bobi gazdára talált! Sok örömteli évet kívánunk még neki Happy tesója és gazdijai mellett! ❤❤❤A legnemesebb dolog idős kutyust befogadni, kevés az ilyen önzetlen jelölt. Köszönjük ❤

2017.06.10.

Bobi 13 éves lett. ❤

Bobi is már az égi mentett hegylakók táborát erősíti.