Pufi - gazdis

Pufi – gazdis

Pufi egy 2010-es születésű egyelőre ivaros kan Westie kutyus. A családja lemondott róla, SOS hoztuk el családi okok miatt. Köszönjük a Mentőöv Állatvédő Egyesület segítségét! Oltásai és chipje rendben vannak, kerti kutya volt egész életében, nagyon érdeklődő és aktív. A gyerekeket szereti. Szőre ápolatlan, de első megállapításra komoly egészségügyi problémája nincsen. Kapott féreghajtót, kullancs elleni védelmet. A szívféreg tesztje negatív lett. Enyhe allergiás tünetei vannak, reméljük inkább csak az ápolatlanság miatt. Trovet VPD diétára állítottuk. A füle gyulladt, ennek kezelését is megkezdtük.

2015.02.26.

Pufika átesett az ivartalanításon.

Pufi egy 5 éves, ivartalan hegylakó kan. Nagyon jó eszű kiskutya, gyorsan tanulja a szabályokat. Következetes gazdit keresünk számára aki szívesen foglalkozik vele. Költözhet kertes házba (kinti-benti tartással), de lakásban is remekül ellenne. Allergiája miatt Trovet VPD tápot ehet, illetve a füle tisztán tartására is figyelmet kell fodítani mert gyulladásra hajlamos.

2015.03.15.

Pufika is gazdihoz költözött Győrbe. Egy senior Golden leányzó és egy macsek lesznek a tesói. ❤Sok boldogságot Puffancs!

2016.03.14.

Pufi vagyok és örömmel jelentem, hogy pontosan egy éve költöztem új gazdihoz! JMilyen izgalmas volt az első találkozás vele és egy idős goldival. Először nem is tudtam mit akarnak tőlem, de amikor útra keltünk nagyon izgatott lettem.Sötét volt már szinte, mikor megálltunk és kiszállhattam az autóból. Egyből körbeszaglásztam, hű mekkora kert, de jókat lehet itt mozogni!Nagyon klassz helyem lett, bent alhatok a lakásban, saját kis kosaram lett. Szép lassan összeszoktunk, aztán sétálni is mentünk. Hű mekkora rét, ott aztán lehet nyargalászni, és milyen szuper hogy más kutyusokkal is találkozhatok! Mehet a bandázás, bár nem értem hogy a gazdi miért szól rám, mikor a nagyok birkózásába beleavatkozok. Végül is terrier vagyok vagy nem? J Finomakat kapok enni, nemcsak finom tápot, hanem almát is, ami nagy kedvencem. Kis konfliktusom itt akad a gazdival, mert a nevemhez méltóan akarok enni, a konyhában állandóan a morzsák, leesett falatok után kutatok, sajna sikertelenül. Gazdi ilyenkor körbefogja a hasamat és csóválja a fejét, talán dundi vagyok? J Ezt a harcot leszámítva nagyon jól megvagyunk, póráz nélkül is megyek a gazdi mellett, ha behív akkor futok és sok simit kapok. Kedvencem a labda, a gazdi elrúgja jó messzire és meg visszaviszem hogy folytassuk. A kerítésnél is akad izgalmas dolog, postás, újságkihordó, iskolások, kutyasétáltatók mind a kedvenceim JJJJ. A kutyakozmetikus is, mindig nagyon örül mikor meglát bár a nyirbálást nem igazán szeretem, de így lehetek csak macsó kinézetű, a szépségért meg kell szenvedni J. Szóval szuper jó dolgom és helyem van, lassan zárom is soraimat, mert hétágra süt a nap és irány a séta J.Üdv:Pufi és a gazdi Vili