Zsazsa - R.I.P.

Zsazsa – R.I.P.

Zsazsa és Rozi Komáromból kerültek a gondozásunkba. Szaporítótól származnak, de szerencsére megfelelő tartási körülmények között éltek. Kerti kutyák voltak, nem szokták a pórázat, nyakörvet, sem a lakásban való élést, így számukra most ez a legnagyobb kihívás – illetve a szobatisztaság megtanulása. Zsazsa 5-6 éves, szereti a hangját hallatni és minden zajra reagál, a füle nagyon csúnya.  Mind a ketten nagyon pici méretűek és barátságosak.
 

2015.05.13.

Zsazsa sikeresen átesett az ivartalanításon, azonban ideiglenes befogadója észrevette, hogy furcsán jár és a hátsó lába ki-kifordul…. sajnos beigazolódott a félelmünk és patellás, műtendő stádiumban van az egyik lába. 🙁Pontosabb vizsgálatok következnek, majd műtét, így Zsazsa még marad a gondozásunkban egy ideig.

2015.06.03.

Zsazsa a holnapi napon megy az Állatorvosi Egyetemre ortopédiai vizsgálatra és valószínűleg egyből patella-műtétre is.

2015.06.05.

Zsazsa túl van a patella műtéten.

2015.07.06.

Örömteli hírrel is szolgálhatunk, hiszen WRH Zsazsa lábműtétje után sikeresen felépült – habár még vigyázni kell rá pár hétig. Zsazsa pedig immár gazdis kutyus is, mert ideiglenes befogadói úgy döntöttek megtartják a pici lányt WRH Babett tesójaként. ❤ Sok boldogságot kívánunk nekik!

2022.02.24.

Sajnos ismét egyel gyarapodott a létszám odaát. 😢 A gazdik búcsúját olvashatjátok:”Nehéz a búcsú!Egy családtagot vesztettünk el.Szavak nem jönnek a szájra. A szivárnyhídon át szaladgálsz drága Csikaszunk. Köszönjük neked ezt a 7 évet amit velünk töltöttél. Emlékszem az első napra mikor belecsöppentél a családunkba. Kis szilaj voltál ki nem ismerte a nyakörvet, pórázt és a füvet. De szép lassan betörtél és elfoglaltad az ágyat, szobát, lakást, szívünket, összecsiszolódtunk igazi családdá. Először két gazdid volt majd egyik pillanatban már 4 gazdival büszkélkedhettél. A legkisebbtől mindig vártad mikor esik le kis plussz falat (persze nem hiába vártál kincsem). Majd mikor kisgazdád segített sétàltatni kicsit nehezen, de összecsiszolódtatok. Mindenkinek hiányozni fogsz kicsi Zsazsa/Csikasz….”Ég veled kicsi Zsazsa, legyen neked könnyű a föld!