Ubul (Cairn Terrier) - gazdis

Ubul (Cairn Terrier) – gazdis

Ubult Szombathelyen találták még márciusban. Azóta a gyepmesteri telep lakója volt. Június 14-én került a WRH gondozásába. Más kutyusokkal jól kijön, de kissé domináns. Igazi Cairn maki. Becsült életkora 3 év a gyepmesteri telep adatai alapján. Ivartalanítására hamarosan sort kerítünk,

2015.06.29.

WRH Ubulka igazi kis gengszter. Ma elveszíti drágaságait ami reményeink segít egy kicsit abban, hogy hatalmas egója csökkenjen. Varratszedés után költözhet majd, addig is gazdikeresése megkezdődik. KIZÁRÓLAG határozott, fajtához értő és nem domináns másik kutyussal rendelkező gazdi mellé adjuk ki, aki vállalja, hogy suliba is jár vele.

2015.07.14.

Ubulka egy igazi kemény Cairn legény. Ivartalanítása óta jelentősen javult domináns viselkedése. Ettől függetlenül határozott gazdit keresünk számára. Macskákkal is kompatibilis most már. A kutyaiskola mindenképpen hasznos lenne, mert nehezen alakul ki nála kötődés.

2015.07.15.

Ubulka egy igazi kemény Cairn legény. Egyedüli kutyaként vagy abszolút nem domináns szuka kutyus mellett és kertes házban tudjuk elképzelni az életét, macskamentes környezetben. A gazdija legyen határozott és a kutyasulizást fontolja meg, mert nehezen alakul ki nála kötődés. Szépen sétál pórázon, igazi egyéniség, de nem ölebzet.

Ubul hosszas várakozási időután gazdisodott.