Bora - R.I.P.

Bora – R.I.P.

Bora egy szuka Westie, aki a Csabai Állatvédők Khetől került a gondozásunkba  jogfenntartással. 
A menhelyre 2015. 07. 22-én került be a Nyugati kertvárosból Békéscsabán. 
A bőre nagyon rossz állapotban van, hasán, mellkasán alig van szőr és meg van vastagodva a bőre. Barátságos kicsilány.
Tapintásra nem stimmelt a pocakja, így egy UH vizsgálat is készült. Sajnos nem túl jó a látvány a beleiben nyirokcsomó ügyileg illetve a máj, vese sem egészséges, így egy teljes vérképet csináltatunk neki első körben. Fogazata alapján 4-5 évesnek lett tippelve.
A szívféreg tesztje negatív lett szerencsére. Kapott chipet is természetesen féreghajtóval és élősködők elleni cseppel együtt.
BORA vèrkèpe negatìv, szerencsére ez alapjàn rendben van. Pajzsmirigy eredmènyre még várunk. Trovet LRD tàp és immunerősìtés az első feladat. A napokban ideiglenes befogadòhoz költözik a panziòbòl. Szerencsére nem viszkeg a bőre és nem vakarja magàt.
 
 
 

2015.09.12.

A kisasszony sajnos nem tudott megjelenni a szülinapon, mert elkezdett tüzelni, így nem csodálhatták meg rajongói élőben. Ennek már a végén jár szerencsére, így 1,5 hónap múlvára tervezzük az ivartalanítását. A bőre szépen javul, nő a szőre is, a fülgyulladása elmúlt, de hallani már sosem fog szegényke. A hangulata napról napra job, nyílik ki, boldog. Ugye milyen szépséges???

2015.11.06.

Bora túl van az ivartalanításon és így pihen. ❤ Az éjszaka voltak fájdalmai, de ma már jobban érzi magát. Gyors gyógyulást kívánunk neki! ❤

2015.11.12.

Bora allegia tesztje elkészült, úgy néz ki megdöntötte a rekordot, ugyanis a rizsen, krumplin és bárányhúson kívül MINDENRE allergiás. Így azonnali tápváltás történt nála. A varratszedést követően már átköltözik a gazdijaihoz, akikkel szoros együttműködésben fogunk a bőrén még javítani.

2015.12.08.

“Bora kisasszony jól érzi magát, a szomszéd kutyusokkal már egészen a közös játékig is eljutott. Nagyobb “tömegben” még kissé félős, de javul az is. Itt a sétáló utcánkban már remekül sétál póráz nélkül, ha előre is szalad, mindig vissza néz, hogy jövünk e mi is.”

2016.03.21.

WRH Bora is bejelentkezett, imádja a családját és remekül érzi magát náluk. ❤

2017.04.14.

Bora újra GAZDIKERESŐ! Becsült 7-8 éves, nyugodt, kedves, bújós, szeretetre méltó nagylány várja álmai családját. Kutyákkal teljesen jól kijön, sok mindent tanul tőlük. Bora allergiás, így az étkezésére nagyon oda kell figyelni (Jelenleg főznek neki sertéshusit rizzsel). Apoquelt szed (2×1 egészet), ezt egyszer már megpróbálták csökkenteni, de sajnos újra elkezdett vakarózni, így sajnos marad ez az adag. A pajzsmirigyére is szedi a bogyókat, de így teljesen jó értékeket produkált. Sajnos Bora süket is. De ez őt semmiben sem befolyásolja. Ugyanolyan teljes értékű életet él mint halló társai. Nagyon figyel idijére, ha el van engedve pórázról is gyönyörűen követi, nem megy sehová, állandóan kontaktál vele.

2017.07.01.

A csodásnál is csodásabb hírrel érkezünk!Ma délután WRH Bora VÉGRE hátat fordított a WRH-s létnek és a boldog jövőjébe lépett át!!! ❤❤❤Nem lehetünk elég hálásak ideiglenes angyalainak, mind a 3-nak, hogy kitartottak mellette és nem adták fel a reményt! ❤ Szívből kívánunk neked drága Bora sok szeretetet, simit, boldogságot a jövőben!!! A gazdiknak pedig hálásak vagyunk, hogy esélyt adtak az esélytelennek. ❤ Ime Bora hivatalos gazdis képe! Sok boldogságot kívánunk nektek! ❤

2022.02.04.

Bora is itt hagyott minket, neki is mennie kellett. Először 2015-ben került a gondozásunkba, de sajnos két év után ismét nálunk kötött ki.Csupaszív kutyus volt, rengeteg egészségügyi problémával, de ezekkel az utolsó percig hősiesen küzdött.De egyszer minden csata véget ér, és sajnos most sem a jó győzedelmeskedett.„Bora a legjobb döntéseink egyike volt, hiszen nem volt nála kedvesebb, szelídebb, bújósabb kutya a világon.Bori január 13-án éjjel aludt el örökre.”Ég veled kicsi Bora!Legyen neked könnyű a föld!