Mangó - R.I.P.

Mangó – R.I.P.

Mangó 4-6 év körüli westie leányzó, aki a gyümölcsöskosár tagjaként a Karcagi Állatvédők segítségével került hozzánk 2015. 08.26-án. Érkezése estéjén Ő is átesett a többiekkel a nyíráson és fürdetésen. Elsődleges állatorvosi vélemény alapján egészséges. Pocakján korábbi császármetszésre utaló heg látható. Jellemzése: puszizós, bújós,magabiztos, kíváncsi, mindenlében kanál. Hívásra odajön, csóvál. A pórázon való közlekedést még tanulnia kell.

2015.09.03

Miss WRH Mangó is ma délelőtt átesett az ivartalanításon Dunakeszin. Sajnos az ő állapota aggasztóbb, nehezn bírta az altatást. Megfigyelés alatt tartjuk. Drukkoljatok neki, hogy gyorsan felépüljön.

2015.10.12.

Mangó hivatalosan is gazdisodott, WRH Rumi szerető tesója lett.

2023.12.19.

Mély fájdalommal írom ezeket a sorokat. 8 együtt töltött karácsony után idén Mangó nélkül telnek az ünnepek. 3 hete kiderült, hogy veseelégtelensége van-akkor még semmilyen tünet nem volt gyakorlatilag, csak a véreredmény. A hetek alatt viszont sajnos nagyon rohamosan romlott az állapota, nem segített sem infúzió, sem gyógyszerek, sem diéta. Timi Doki Néni tegnap este azt mondta, hogy el kell engednünk a Hercegnőmet, mert ezzel tesszük most neki a legjobbat. Köszönjük neked és a WRH-nak, hogy 8 éve nekünk adtátok Mangót – pedig a Gyümölcskosárra bizony nagy volt a kereslet. És köszönjük Timi Doki Néninek, hogy végig velünk volt, számíthattunk rá és az emberségére. Nem kívánhattunk és kívánhatunk jobb orvost a manóknak! Mangó mindig mosolygós, mindig vidám és lelkes Hercegnő volt, aki puszikkal várta haza a gazdikat. Minden kis apróságnak tudott örülni, de az erdei sétáknak és a virslinek aztán végképp! A gazdikat és a kutyatesókat (anno Rumit, Greget, most pedig Milánt és Vilit) mindig támogatta, jó és rossz időkben egyaránt. Annyi örömet, boldogságot és vidámságot adott, hogy csak remélni tudjuk, hogy viszonozni tudtuk. Borzasztóan nehéz ez most, de reméljük, hogy Mangó már fájdalmak nélkül kergeti a macskákat az égi mezőkön és annyi virslit és májkrémet eszik, amennyit csak akar. Búcsúznak Mangótól a “kicsi” gazdik, a “nagy” gazdik, és a tesók, Milán és Vili.