Müzli - R.I.P.

Müzli – R.I.P.

Müzli 4-5 év körüli westie kan, aki a gyümölcsöskosár kísérőjeként a Karcagi Állatvédők segítségével került hozzánk 2015. 08.26-án. Érkezése estéjén Ő is átesett a többiekkel a nyíráson és fürdetésen. Elsődleges állatorvosi vélemény alapján egészséges, bár bolhás volt, bőre remélhetőleg “csak” bolha csípések nyomat és bolhaallergia tüneteit mutatja. (Bolhátlanítása természetsen megtörtént.) Jellemzése: puszizós, bújós, magabiztos, hívásra odajön, csóvál, ölbe mászik. Pórázon egészen jól elboldogul. 

2015.10.26.

Müzli átesett már az ivartalanításon és oltásait is megkapta, várja a lelkes gazdijelöltek jelentkezését. Igazi terrier kan, így határozott gazdit keresünk mellé. Más kutyákkal jól kijön, szobatiszta, szépen sétál pórázon. A kertből sajnos szökni próbál állandóan, így inkább lakásban ajánljuk sok foglalkozással.

2015.12.04.

Müzli végre révbe ért, megtalálta a számára ideális családot. Sok boldogságot kívánunk neki és gazdijainak! ❤

2022.03.29.

Kedves Kutyink , Drága Müzlim! Sajnos itt hagytál minket, a szeretett kis családunkat. Nagyon köszönjük az elmúlt 6 és fél évet amit melletted tölthetünk el. Sokat nevettünk rajtad hisz Te egy kis lütyő voltál , de Te is biztos sokat nevettél rajtunk , főleg Huncin. Jobb már neked odafent , remélem sok kajcsit kunyerálsz ahogy ezt tetted éltedben is. És ahogy a képek is tükrözik , pihengess jó nagyokat ezt is szereted ám. Ég veled 4 lábú barátom. Búcsúzunk Tőled: Hunci , Ani , Anya és Apa