Nita - R.I.P.

Nita – R.I.P.

Nita egy 5 éves, szaporítós hátérrel rendelkező szuka kutyus. Veszprém mellől érkezett a WRH gondozásba. Szocializálatlan, idegenektől tart.  Nita átesett az állatorvosi vizsgálaton. Enyhe KCS betegsége van, Corneregell géllel kell kezelni a szemét, köldöksérve van. Szívféreg tesztje negatív. Kapott veszettség elleni szurit, 2 hét múlva áteshet az ivartalanításon és a köldöksérvműtéten is.

2016.03.13.

Nita körül is zajlanak az események 🙂 . Előző hétvégén átköltözött új családjához, ahol – mint a képen is látszik – igazi hercegnő lett, jól megérdemelt kanapén pihengetéssel 🙂 Nita hétfőn esik át az ivartalanításon, szurkoljatok neki, hogy minden rendben menjen 🙂

2016.04.02.

Nita gazdis lett!!! Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik.

2020.12.14.

Nitától a gazdik szavaival búcsúzunk. 😢Neki már nem fáj semmi! Ez tartja bennünk a lelket és tudjuk, hogy jól döntöttünk! Legyőzte Nitát a tüdőfibrózis. Nagyon sokat szenvedhetett 6 éves koráig a szaporító telepen, ahonnan a wrh gondozásába, majd hozzám került. Velem 4 év adatott neki az élet. Nagyon nagy harcos volt mindig is, de ezt nem tudta legyőzni! Nem hagyhattuk, hogy tovább romoljon az állapota. Párommal fájó szívvel engedtük őt ma az angyalok közé! Így neki már nem fáj semmi !