Aisha - gazdis

Aisha – gazdis

Zina és Aisha üdv a fedélzeten!

Július 30-án értesültünk róla, hogy egy állattartónál lefoglalásra került sok kutya és egyéb állat, közöttük két Westie. Az akkori segítség felajánlásunkat elutasították, ugyanis két állatvédő szervezet elhelyezte a kutyákat.
Időközben a Kormányhivatal részéről megszületett a lefoglalt állatok végleges elkobzásáról szóló határozat. A két intézkedés között eltelt időben felmerült a gyanú, hogy az akkor a helyszínen megjelent két állatvédő szervezet összejátszik az eredeti gazdával, ezért az eljáró hatóság – elkerülendő, hogy a kizsákmányolt állatok esetleg oda visszakerülhessenek, a kobzási határozatban a WRH-t jelölte ki arra, hogy a kutyák sorsát véglegesen rendezze.
Köszönjük mindenkinek a közreműködést, akik felderítették az ügyet és segítettek, hogy a két hegylakó hozzánk kerüljön. A fuvarosoknak külön köszönet, hogy feljuttaták őket Budapestre. Aisha
4 éves ivaros szuka, aki szerencsére egészséges és a szívféregtesztje is negatív.

2017.11.05.

Aisha lányunk időközben átesett az ivartalanításon, és a mai napon boldog gazdis kutyává avanzsálta magát. Sok – sok boldogságot kívánunk nekik!

2021.12.22.

Aisha gazdis bejelentkezés Sziasztok Szöszpajtik! Öt éve vagyok anyáméknál, gondoltam bejelentkezek. Elég félénk kutyus voltam mikor hozzájuk kerültem, de sikerült feloldódnom (legalábbis anyámék szerint túlságosan is. Imádok otthon lenni, az az én kis biztonságos Kuckóm. Ha elmegyünk valahova, és viszik az ágyamat, akkor minden rendben van! Akkor bárhová elmegyek velük. Egyesek azt mondják, hogy haspók vagyok szerintem nem, de a kényes hasam miatt sajnosnem kaphatok meg minden ételt. Szerintem ez igazságtalan, de szerintük nem! Kicsi vitamingolyó voltam az elején, de most már eléggé jól nézek ki! Szeretek aludni, porszívózni a konyhában,, macskákat kergetni, és döglött galambot a számban vinni. Igaz a szuri utána nem volt jó,. Igazi Miss picsa vagyok, még a fenekemet is tudom riszálni, A beceneveimet (Puniella, Tökike, Királyjjjány, Hetcegnő, Szarkamatyi, Lujzika, Csimbók stb.) néha nem értem, de nem is hallgatok rájuk!! Imádok anyáéknál lenni, két éve már ki is mutatom, és tudom, hogy ők is szerelmesek belém. Üdvözöl benneteket WRH AISHA