Fanni - R.I.P.

Fanni – R.I.P.

Fanni egy 8 éves szuka kutyus, aki Csongrádról került hozzánk. Idős gazdája sajnos elhunyt, az örökösök pedig nem tudták megoldani a megfelelő tartását. Oltásai rendben vannak, van chipje is.
Allergiás tünetei vannak, de majd a WRH rutin és Timi doki néni rendbe teszi őt.

2019.06.21.

Kezdjük a napot egy csodás hírrel ?Fannika rehabilitációja is véget ért, igaz már hónapok óta az új családjával él, de ezt ma hivatalosan is papírra vezettük.Sok-sok boldog együtt töltött évet kívánunk nekik! ❤️

2022.01.21.

Fannika idős gazdája meghalt, így került a gondozásunkba. Sajnos a minap Fannika is átkelt a szivárványhídon. ? De hisszük, hogy újra régi gazdija vigyáz rá, és boldogan sétálgatnak a felhők között. Búcsú a gazdi tollából: ” Tisztán emlékszem, amikor 3 éve Gábor elhozta nekünk Fannikát Az újdonság, az ismeretlen 1 nap folyamatos járkálásban és izgalomban tartotta. Aztán meg már mintha mindig is ez lett volna az otthona, úgy szaladt haza egy- egy távollét után. Egy hónappal később mikor ágynak estem, el sem mozdult mellőlem. Feladatának érezte, hogy vigyázzon rám. Olyan édes volt. Rendkívül barátkozó, békés, szeretetgombóc, ragaszkodó kiskutya volt. …sokat túráztunk…és tavaly még a Balatonba is bemártotta a kis lábát. Csak remélni tudom, hogy ezen rövid idő alatt sikerült számára boldog kutyalétet adnunk. Most nagyon fájdalmas a búcsú és elmondhatatlanul szivettépő a hiánya. Drága Kiskutyám❤️” Ég veled kicsi Fanni! Legyen neked könnyű a föld.