Lizi (Liza 4)- In memoriam

Lizi (Liza 4)- In memoriam

Drága Lizától búcsúznunk kellett. Minden erőfeszítésünk ellenére az állapotán nem tudtunk segíteni, a daganata kiújult, így nehéz szívvel engedtük őt utolsó útjára. 🙁

MÁR MEG SEM LEPŐDÜNK!!!
Liza, a 12 éves hölgyemény is boldog gazdis kutya volt, addig míg a tulajdonosa egészségügyi problémája miatt le nem mondott róla.
Több mint egy évvel ezelőtt egy kis cisztózus képletet diagnosztizáltak a vastagbélben, amit egy viszonylag egyszerű műtéttel el lehetett volna távolítani…akkor.
Gazdája ezt húzta-halasztotta, anyagi problémákra hivatkozva (persze az átadásra autóval jött, nyilván annak a fenntartására futotta és a másik kutya is maradhatott a családban). Addig húzta, amíg ez egy hatalmas daganattá nőtte ki magát, ami szinte teljesen elzárja a széklet útját.
Szenved szegény, erőlködik, és alig tud átnyomni valamit a szűk területen. Folyamatosan mosni kell, hogy szépen nézzen ki.
A mai napon az Állatorvostudományi egyetemen megpróbálják őt megműteni, ami mostmár egy igen bonyolult, és költséges beavatkozás lesz, és sajnos nagyon kétséges a kimenetele. Semmilyen diagnosztika nem mutatja a pontos állapotot sajnos, mert a vastagbél azon szakaszán helyezkedik el, ahol már nem lehet uh készíteni. Ebből kifolyólag meglepetés lesz, hogy mi várja az orvosokat odabent.
Még ha technikailag sikerül is a műtét, egyáltalán nem biztos, hogy Lizi felépül belőle, habár korához képest jó állapotban van.
Nagyon szorítsatok neki, hogy minden rendben legyen, mert iszonyatosan remeg az a bizonyos léc!!!
Szeretnénk Lizának egy esélyt adni a boldog és kényelmes életre még. 🙏❤️

Támogasd te is Liza felépülését! Sok kicsi sokra megy!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Liza
PayPal: adomany@wrh.hu