Ide Csibész! - gazdis

Ide Csibész! – gazdis

Csibész egy 4 év körüli kan kutyus, akit Kabán talált és fogadott be egy család. A súlyos állapota miatt a segítségünket kérték és természetesen vállaltuk, hogy a követező hegylakós csodák körébe bekerül.
 
Az állatorvosi vizsgálat során sajnos egy újabb meglepetés is ért minket, azon felül, hogy súlyosan szőrhiányos, még a szívféreg tesztje is pozitív lett. További vizsgálatok várnak rá.
 
A rehabilitációját megkezdtük, egyelőre monodiétán van és már szépen javul a bőre, nő a szőre.
 
Csibész, Ide állapota szépen javult, a szívféreg kezelése pedig hosszadalmas folyamat, így gazdit keresünk számára. Nem kell megijedni, elmagyarázunk mindent és segítünk a továbbiakban is. Csak legyen egy szerető családja!
Jelentkezni a gazdi@wrh.hu email címen lehet.
 

2019.12.21.

A Karácsonyt WRH Ide Csibész a gazdijelöltnél tölti.? Már 1 hònapja elköltözött a gazdihoz, aki szívvel lélekkel gondozza őt. Ennek hála, nyerésre áll az allergia okozta bőrgyulladás ellen és már a szőre is szépen pelyhedzik ott is ahol eddig kopaszka volt a kis teste. A szìvféreg kezelése is szépen halad és ha minden jòl alakul akkor a februári teszt már negatív lesz és végre véglegesíthetjük a kapcsolatukat.Igazi szuper párost alkotnak ők ketten ?Nagyokat sétálnak, bandáznak és szunyókálnak együtt ?Köszönjük Nòri, hogy ilyen lelkiismeretesen ápolod és ennyire szereted ezt a kis pehelysúlyú haramiát ?

2020.05.18.

Csibészke nagyon ügyes kisfiú volt ? Simán vette a szívféreg kezelést és az ivartalanítást ezért jutalmat is érdemel. ? És micsoda jutalmat kapott! Egy igazi nagybetűs GAZDIT és 2 kutyatesót. Köszönjük Nóri, hogy őt választottad és ilyen szeretettel és odaadással gondozod az egyszerűnek nem mondható allergiás kis testét. Legyetek nagyon boldogok!

2022.06.24.

Aprócska mentettünk is üdvözletét küldi mindenkinek! Allergia miatt nagyon csúnya és viszkető bőrrel, ráadásul szívférgesen került a WRH-hoz. Hosszabb rehabilitációja jó részét már Nóri csinálta végig Vele és elképesztő kitartásról, türelemről tett tanúbizonyságot. De az eredmény magáért beszél, rá sem ismerni a mostani képekről. A beszámoló alapján igazán boldog és vagány kiskutya lett belőle. „Csibi 2019. november 15-én költözött hozzám, ez a nap azóta ünnepnap nekem 🙂 Kicsit több mint két és fél éve tette be az életembe a fehér kis popóját, sok mindent megváltoztatva ezzel. Egy darabig úgy gondoltam, hogy lett egy kis társam, aki mindig mellettem van, mindig örül, amikor hazaérek, aztán rájöttem, hogy inkább szőrös gyerek 😃 Az első időszak nem volt könnyű, sokat küzdöttünk az allergiával, mire meglett a neki legjobb megoldás, de azóta boldog kisfarkas, aki gyógyszerek nélkül, tünetmentesen éli mindennapjait. Költözésekor még éppen csak túl volt a szívféreg kezelésen, de kemény kiskutya lévén, ezt is leküzdötte. Persze nem egyedül csináltuk végig, rengeteg támogatást kaptunk Anitától ebben és az allergia kérdésben is, akinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani segítőkészségéért és türelméért, amivel győzte, hogy állandóan kérdezek 🙂 Rengeteg esemény, élmény, megpróbáltatás van már mögöttünk, de ezek mind csak megerősítették a köztünk lévő köteléket. Jártunk kutyaiskolába (inkább volt gazdiképző 🙂), kétszer költöztünk, átéltünk jobb és rosszabb napokat is, kapott egy kistestvért, akit vele együtt nevelünk, rengeteget tanul Csibésztől, akinél jobb példaképe nem is lehetne, hiszen ő mintakutya (nem vagyok elfogult 😃). Sokat kirándulunk, amikből Csibi a sárban fetrengést élvezi a legjobban az utána következő fürdetést pedig hősiesen elszenvedi 🙂 Imád a kanapén velünk együtt pihenni, bár erre az elmúlt fél évben nem sok lehetőségünk volt, inkább aktívan teltek a napjaink. A labda a mindene, de persze akadnak kedvenc plüssök is, például az IKEA-ból sem tudtunk kijönni egy plüsskutya nélkül, amit szó szerint kikönyörgött magának 🙂 Jön velünk mindenhova, ahova csak megyünk, reményeink szerint idén már egy igazi nyaralásra is, nem csak 1-2 napos kisebb pihenőkre. Köszönöm, hogy rám bíztátok ezt a kicsi ebet, és azt is, hogy pártfogásba vettétek, gondoztátok amíg hozzám nem kerülhetett. Igyekszem megadni neki mindent, ami tőlem telik és remélem, hogy még nagyon sokáig lesz erre lehetőségem. Köszönöm az egész WRH-nak, hogy vagytok, hogy ennyi időt, energiát és erőforrást nem sajnálva mentitek a bajba jutott kutyusokat, a ti munkátok nélkül nekünk sem lehetnének ilyen remek kis társaink/szőrös gyerekeink 🙂