Mesi 2 - gazdis

Mesi 2 – gazdis

Üdv a fedélzeten Mesi! Mesi egy 6 éves, egyelőre ivaros szuka kutyus, aki szaporítós háttérrel rendelkezik. Nyugis, csendes kutyus, kicsit meg van még szeppenve, de biztosan hamar kinyílik majd. Ma esik az állatorvosi vizsgálaton, utána többet tudunk mondani az állapotáról.

2019.09.26.

Hála istennek Mesi teljesen egészséges, így gyorsan túl is esett az ivartalanításon. A varratszedés után nyomban betette a formás hegylakós popóját a tutiba és meg sem állt Pécsig, ahol új családjával élni fog. Sok boldogságot kívánunk nekik!

2021.11.02.

Mesi gazditól kaptuk ?Kedves WRH! Gondoltam írok Nektek, hogy elmondjam, mennyire boldog vagyok, hogy ilyen jó családot találtatok Nekem. 2 éve már, hogy ide költöztem. Nagyon gyorsan eltelt ez az időszak. Már várt itthon egy szőrös tesó, Bigi, akitől nagyon sok mindent tanultam. Azóta is követem árnyékként mindenhova. Kivéve, ha hideg van reggel, és Ő korán már rohanna sétálni. Olyankor elbújok az ágyam legbelső sarkába és alvást színlelek ? Utálom, ha hideg van. Olyankor szeretek hozzábújni valakihez és csak aludni. Van valamilyen rejtélyes allergiám, a doktor bácsi szerint ez valami nagyon furcsa allergia. Képzeljétek, ez olyan, ami csak akkor jön ki, ha nem a kanapén vagyok, vagy éjjel nem a gazdik között az ágyban. Olyankor vakarózok, rágom magam és nyalogatom a lábam. De ha köztük alszom, meg sem mozdulok egész éjjel. Maximum annyira, hogy jól letúrjam őket a párnáról. Azt mondják rólam, hogy egy macska veszett el bennem, olyan hízelgő vagyok. De közben úgy őrzöm a házat, ahogy egy terriertől elvárható. Már a tesómat is megtanítottam ugatni. Majdnem 10 évig nem tudta, hogy ezt így kell csinálni. Játszani is szeretek, de nem mindenkivel. Kiváltságosnak kell lenni ehhez. A gazdik mindig játszanak velem. Olyankor össze-vissza harapdálom őket, és cukin morgolászok, nyögök mellé. Leginkább akkor szeretek játszani, amikor mindenki elfoglalt lenne. Olyankor topogok és hisztizek, hogy velem foglalkozzanak.Addig nem hagyom abba, amíg valaki jól meg nem szeretget. Nagyon sokfelé jártam már velük, azt kell mondjam, sztár vagyok. Mindenki imád. Na megyek is, megnézem mi van a konyhában, sajtszagot érzek ? Puszi, pacsi, WRH Mesi