Gyuszi - R.I.P.

Gyuszi – R.I.P.

Gyuszi Újkígyóson talált 6év körüli fiúcska.
Egy hétig bolyongott a településen, mire a híre eljutott hozzánk.
Szerencsére inni, és aludni mindig visszament egy adott utcába, ahol az ott lakók enni is adtak neki rendszeresen.
Kértük fogják be, de a túlterheltségünk miatt nem tudtunk azonnal érte menni, ezért a csoportban segítséget kértünk.
Akkor itt szeretnénk megköszönni Horvát Gabriellának WRH Figo 1 gazdinak, hogy azonnal elindult érte, és estig gondját viselte.
Szőre rettentően elhanyagolt állapotban volt, a bolhák csak úgy hemzsegtek rajta.
Fürdetés, és kozmetika után jött az orvosi vizsgálat, ami szerint a bőrét leszámitva egészséges az uraság.
Bőre pár hét alatt szépen rendbe jött a minőségi étkezés hatására, így át is eshetett az ivartalanításon.
A varratszedés után várja az új családja jelentkezését a gazdi@wrh.hu címre.

2019.10.27.

WRH Gyuszi is betette a popiját a tutiba. Gazdihoz költözött, most már csak a boldogság jár neki!Hosszú együtt töltött éveket kívánunk! ?

2023.02.28.

Gyuszikától a gazdi szavaival búcsúzunk. 😢 Légy boldog odaát! 🌈 Gyuszikát 3 és fél évvel ezelőtt gazdikeresőként láttuk meg,és hálásak vagyunk , hogy a családunk része lehetett, ő volt a mi kis négylábú gyermekünk. Minden erőnkkel féltve óvtuk a megsebzett kis lelkét,Soha nem volt egyedül,minden róla szólt, mint egy árnyék állandóan nyomunkban volt.Teljes egészében benti kutyus volt,kertben sem volt soha egyedül,esti sétánál a reflektorok,kísérték a sétáinkat, az óriási fák alatt.Minden szobában volt fekhelye, de természetesen ágyban aludt velünk, feljárót kapott , hogy a kis apró lábacskáit ne terhelje.Bármit tapasztaltunk, rögtön szaladtunk vele Timi doktornőhöz, akinek nagyon hálásak vagyunk. Az élet csak ennyi időt adott , ez a szörnyű betegség elvette őt, el kellet engedni , de az utolsó pillanatig vele voltunk. Búcsúzni nagyon nehéz, mert a lelkünk egy darabja most tovaszállt, nem tudok szép szavakat írni.Drága kis Gyuszikánk légy boldog odaát, szívünkben örökké élsz! 🖤EnterÍrás ide: Hírek