Hógolyó - gazdis

Hógolyó – gazdisKedves Rajongóim, eljött az én időm: lehet értem tolongani. Keresem az igazit. 😍

Na, nem egy szép westie kislányra gondolok, hanem egy szuper gazdit, vagy gazdi-családot szeretnék. Akik örökre vigyáznak rám, szeretnek és foglalkoznak velem.
Akik mèg nem ismernek, azoknak bemutatkozom, bár kizárt, hogy itt van olyan, aki jóképűségemet eddig figyelmen kívűl hagyta volna.

Hógi vagyok, a fess, ivaros westie legény, februárban leszek 4 éves.
Lemondott rólam a családom, így kerültem a WRH-hoz. A fülem gyulladt volt és allergiás a bőröm. Most teljesen jól vagyok, gyógyszer nélkül sem vakarózom, viszont a diétámat kötelező a gazdimnak betartatni! Acana hipoallergén száraztápot ehetek csak, bárány-alma ízűt.
Szívrendellenességgel születtem: a tüdőartériát a jobb szívkamrával összekapcsoló billentyű szűkületével élek. A WRH-sok egy átfogó kardiológusi vizsgálat és orvosi konzultációk után úgy döntöttek, nem kockáztatják meg a szívműtétemet, mert nem valószínű, hogy sokat profitálnék belőle.
Őrületesen vidám fickó vagyok így is, energikus, játékos kis bohóc. Szobatiszta, jó alvó, remek sétáló és extra barátságos. A gyerekekkel is remekül kijövök.
Most az idigazdiéknál 2 kutyatesóm is van, voltam már kutyás vendégségben is, mindig minden négylábút játékra csábítok. Igazából akkor érzem magam a legjobban, ha más kutyák is vannak körülöttem, ezért első körben egy olyan végleges családról álmodozom, ahol lenne egy viszonylag fiatal, kedves kutyatesóm is. Az maga lenne a mennyorszag számomra.
Sajnos nem tudni előre, ez a szívbetegség milyen jövőt tartogat a számomra. Most semmiben nem mutatkozik ez meg, de szinte biztos, hogy rövidebb élet adatik meg nekem, mint egészséges társaimnak. De ez engem egyáltalán nem izgat, a mának élek, minden percben boldog és hálás vagyok, ha szeretnek.
Egy igazi ragaszkodó matrica vagyok; ha megengeded, mindenhová elkísérlek, segítek a házimunkában: kergetem a porszívót, a lábadon ülök, amíg mosogatsz, a fürdőkád oldalához tapadva várom, hogy tiszta legyél, reggel pedig garantáltan puszival ébresztelek.

Egy szó, mint száz, ha el tudod fogadni az előttünk álló közös évek számának bizonytalanágát, megígéred, hogy nem veszed félvállról az allergiámat, én megígérem, hogy a világ legjobb kiskutyája leszek a számodra.

Kérlek, írjatok nekem levelet Hógi jeligére, hogy én is megismerhessem a jövőbeni családomat.
A címem: gazdi@wrh.hu

Pacsi, WRH Hógolyó 🐾