Vacak - R.I.P.

Vacak – R.I.P.

Ki szerint néz ki rendben így ez a kutya? Ki szerint nem baj, hogy már hat éve nem volt beoltva? A volt gazdái szerint EZEKKEL SEMMI GOND! Sokszor napokat kóborolt, mire valaki haza vitte, de mindig elcsavargott, nyilván hagytak rá lehetőséget, mikor is egyszer csak egy kedves állatvédő kollégához került, aki nem volt rest értesíteni minket. Természetesen nem is volt más opció, mint hogy gondozásunkba vegyük a kisöreget. Vacak, mert hogy ez a becsületes neve, egy 12éves kedves a látszat ellenére szobatiszta kan kutyus. Hallása nem tökéletes, fülei az elhanyagoltság miatt gyulladtak. Ha ezt a problémát orvosoltuk, átesik az ivartalanításon, és egy igazi törödő, és szerető családot ígértünk neki.

2019.12.26.

WRH Vacak, a senior manó is bejelentkezik.A múlt héten átesett az ivartalanításon, így varratszedés után akár már gazdihoz is költözhetne. ? Ugyan 12 éves, kissé süketecske is már, de megérdemel utolsó éveire egy csodálatos családot! Ki lesz a szerencsés?

2020.01.06.

Kezdjük az évet egy remek hírrel!WRH Vacak sokak kedvence idén elsőnek gazdisodott. A kis elhanyagolt kerti kutyus nyugdíjas éveire meleg lakásba költözött. Sok-sok boldog gazdis éveket kívánunk neki! ???

2024.03.25.

WRH Vacak/Marci életének 17. évében átment a szivárvány hídon 😢 A gazdiknak őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni, és szeretnénk megköszönni, hogy 4 csodálatos évet adtak a mi kis mentettünknek! ❤ Drága Vacak, légy boldog odaát! A gazdid szavaival búcsúzunk: „Bár csak 4 évet tölthettünk együtt, bízunk abban hogy ez a 4 év csodás volt, és kárpótolt téged kis öreg harcosunk az addigi hányatott sorsodért! Nagyon hiányzol, a szívünk megszakad…jó utat kicsikém! WRH köszönjük nektek, hogy velünk lehetett!”