Wilson - gazdis

Wilson – gazdis

NE IS olvasd tovább, ha: – van másik kutyád – van macskád, hörcsögöd, kígyód, galambod, bármilyen más háziállatod – van baba, kisgyermek vagy tervezed, hogy legyen – szeretsz nagy kutyás bandázásokban részt venni – első kutyás lennél – lakásban laksz – lusta vagy fárasztani sokat, tanulni vele – nem fogadod el a tanácsainkat Nem viccből vannak féltelek, de amennyiben eljutottál idáig és még kitartó vagy, akkor elmeséljük milyen kutya is Wilson. Egy igazán szenvedélyes angyalbőrbe bújt fiatal kisördögnek mondanánk, aki még tapasztalt kutyásoknak is feladja a leckét. 3 éves, ivartalan kan, kifejezetten vidám és nagy játékos. Naphosszat tudja hordani a játékait neked, hogy rávegyen egy labdakergetős (és visszahozós) vagy egy ráncigálós fél órára. Kíváncsian követ mindenhova és nagyon gyorsan kötődik mindenkihez a családban. Szobatisztasággal tisztában van, egészségügyi problémái nincsenek, de a szemét műkönnyel nedvesíteni kell, mert a könnytermelése határértéken van. Amire figyelni kell : – új és idegen zajokra feszülten és ugatással reagál, főleg ha alvásból ébreszti, – erőteljesebb, számára nem komfortos fellépésre befeszül és védekező állásba mered, amiből nehéz kilendíteni, – kutyák közé nem lehet vinni, tényleg nem! Wilson emellett gyorsan tanul és látszik, hogy igyekszik megfelelni. 2 hét alatt megtanulta, hogy a szomszédokat nem kell megugatni, vagy hogy a kaját azután lehet megenni, ha már nyugodtan leültünk és elhangzott a “jó étvágyat”. Ezek miatt mindenképpen egy türelmes és következetes gazdira lesz szükség, aki az évek alatt rögzült traumákat és rossz szokásokat kitartóan tudja kezelni. Ha alkalmasnak érzed magad gazdinak, és szeretnél egy igazi egyéniséget magad mellé, aki mellett nem fogsz unatkozni, írj egy bemutatkozó mailt a gazdi@wrh.hu-ra, és találkozz Wilsonnal.

WRH Wilson az utcán kóborolt. Gazdáját megtalálták, lemondott róla, így került gondozásunkba. Körülbelül 3 éves, jó kiállású ifjú. Aktív, vidám, érdeklődő, de bizonytalanságból még odakaphat a számára új szituációkban. Határozott, türelmes gazdit keresünk neki, aki mellett megtanul bízni az emberekben. Orvosi vizsgálata megtörtént. Füleit elkezdtük kezelni, de szerencsére különben egészséges. Ivartalanítás után költözhet gazdihoz.

Támogasd te is Wilson felépülését! Sok kicsi sokra megy! Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Wilson PayPal: adomany@wrh.hu