Bojka - gazdis

Bojka – gazdis

Wrh Bojka nem rég került gondozásunkba családi lemondás által. 6 éves egészséges, kedves kutyus, Westie- Yorki mix. Még hírt sem tudtunk róla adni, de már költözik is a gazdihoz ivartalanítás után. Így kell ez csinálni Bojka! ?

2020.09.26.

WRH Boyka tegnap megszabadult az ivartalanítás utáni varrataitól, fogta a cókmókját és elköltözött az új családjához. ? Igazi vagány, belevaló kis srác. Tele energiával és kedvességgel. ?Gazdijai már nagyon várták, hogy elindulhasson a közös kis életük. Nagyon sok örömet kívánunk az együtt töltött évekhez!

2022.09.27.

Bojka 2 éve érkezett hozzánk, családi lemondás miatt. Nem volt sok ideje szomorkodni, hiszen egy gyors ivartalanítás után már költözhetett is szerető családjába. Marcsiékban, a szomszédjukban lakó westie kapcsán elindult valami, majd az egyik nyuszifutam nézőjeként megérett a döntésük, hogy szeretnének örökbe fogadni egy mentett westie-t. Aztán úgy esett, hogy volt nálunk ez a kis keverék fickó, Marcsiék találkoztak Vele és itt eldőlt…Őt szeretnék ! Ezt a kedves kis beszámolót kaptuk Tőlük az évfordulójuk alkalmából: „Hol is kezdjem…2 napja múlt pontosan két éve, hogy Boyka a családunk része lett. És ezt a szó legszorosabb értelmében mondom, nekünk Ő egy négylábú családtag. 🥰 Eleinte nagyon kis bizalmatlan volt, kellett pár hónap, mire odajött egy simiért, neadjisten mellénk telepedett. Ma már el sem lehet küldeni…😂persze nem is akarjuk. Ugyanezen okokból eleinte a szófogadás sem ment neki hibátlanul…nem volt ő rossz kiskutya, csak épp azt csinált és akkor, amikor neki kedve volt. 😄 Megjártuk a Csepel Szigeti Kutyasuli alapfokú engedelmes tanfolyamát is, de még ott sem voltunk teljes összhangban (legalábbis az oktatónk szerint). Folyton ugatta a szomszéd nénit, a postást, a kukásautót…mondjuk ezeket ma is, csak most ha letiltom, akkor abbahagyja. 😉 Ikerházban lakunk, ahol a kerítés túloldalán él WRH Tappancs, aki ebben a falkában egyértelműen a vezérszerepet tölti be, ezért Boyka picit tart is tőle, de csak amennyire kell. Más kutyákkal séta közben határozottan érdeklődő, viszont nála nagyobb társait élénken ugatja, amíg vissza nem köszönnek neki. 😝 Lett egy nagyon kedves közepes termetű haverja, a szintén örökbefogadott Betyár, barátnőm kutyusa, vele legnagyobb spanok. De a szerelem számára Sunny személyében érkezett meg tavaly nyáron (nem szó szerint, mindketten ivartalanok), aki WRH Tappancs kishúgaként került be a falkába. ❤️ Boykával azóta elválaszthatatlanok!!! ❤️ Boyka – vagy ahogy mi becézzük: Bojler egyébként imád kirándulni, több kilométeres sétákra is simán vevő. Hazafelé a kocsiban persze beszundikál. A fiammal együtt elmondhatom, hogy a világon a legjobb döntést hoztuk, amikor úgy döntöttünk, helyet kínálunk ennek a csupaszív imádnivaló kismackónak, Ő pedig szerintem nem bánta meg, hogy minket választott új gazdijainak. Holnap együtt utazik wellnessezni a két család, meg a kis falkánk (WRH Boyka, WRH Tappancs és Sunny). Remélem a képek egy kicsit tükrözik, milyen csudijó is az élet a mi kis manónkkal…és neki velünk. 🥰😘 Köszönjük Nektek WRH ezt a bundás angyalt!!! 😇🦮