Haribo - gazdis

Haribo – gazdis

A szaporítós élet már a múlté, irány a boldogság!És Haribo tényleg így is gondolja, ideiglenes gazdijának elképesztően tud örülni, minden viszontlátáskor. Igazán bájos, szelíd lelkű, mindennel megbékélő, 3 éves kutyalány, akin első pillanattól látni a hatalmas megfelelési vágyat az ember irányába. Kis kezdeti félénkség után más kutyákkal jól kijön, békésen viselkedik. Ő tényleg nem értette egy darabig, mit is kell csinálni a séták alkalmával, de a szobatisztaságot lassacskán megtanulta és most már balesetek nélkül egyedül hagyható a lakásban. Fülei neki sem voltak tökéletesek, kezelése elkezdődött, állapotjavulásával remélhetőleg ivartalanítása is hamarosan megtörténhet.

2021.04.20.

Újabb tüneményünk ért célba.Bár szaporítós múltja miatt sok mindent kellett megtanulnia, gyorsan fejlődött, hála ideiglenes gazdija gondoskodásának, aki egyszerűen csak így jellemezte: egy tökéletes kutya!?Már megbízhatóan szobatiszta, más kutyákkal mérettől függetlenül játszik, sétálni imád. Mivel fülei is rendbe jöttek, így ivartalanításának sem volt tovább akadálya. A kezelésekkel járó megpróbáltatásokat nyugodtan tűrte, bár ha nem Vele foglalkoztak kicsit féltékeny volt Denire. Gazdijelöltjeit már az első találkozás nagyon meghatotta és beleszerettek. Snoopy tesó is örömmel fogadta, így már csak az izgatott várakozás maradt. A hétvégi varratszedés után, útnak indult Vele a szösztaxi, hogy gazdái boldogsága végre teljes lehessen. Anita, Lajos sok-sok boldog együtt töltött évet kívánunk Nektek! ?

2022.02.19.

Tavaly ilyenkor már ezerrel sorban álltunk az anyuka kutyiért Haribóért. Naponta imádkoztam, hogy hozzánk kerüljön ha eljön az ideje. Ilyen kis kócosan is szerelmesek lettünk belé. Majd amikor először találkoztunk már a kerítésen kívülről meglátva eltört a mécses. (Mint most, amikor írom ezeket a sorokat). Vidámságot, boldogságot, szeretetet hozott az életünkbe Haribó. Azt hiszem örökké hálás leszek érte, hogy megmentették őt és, hogy nálunk lehet, minket boldogíthat. ❤??